donderdag 17 juni 2010

Her CDA zeurt en Rosenthal is slap

Geert Wilders en Mark Rutte willen wel met het CDA in zee, maar het CDA zeurt... Het CDA zegt dat de PVV en de VVD er eerst samen uit moeten komen. Dan pas wil het CDA meedoen. En dat is raar want als je wilt regeren wil je ook weten wat de standpunten zijn van de PVV en de VVD. Je wilt ook zien waar er ruimte is voor concessies. Dat gaat het CDA op deze manier allemaal missen.

Aan de andere kant is dit een slappe manier van formeren. Formateur Rosenthal zou wat minder vriendelijk moeten zijn en gewoon zeggen: "Nu gaan we met de drie partijen zitten. Zo niet dan houdt het op voor het CDA. "

Wilders zegt over Verhagen van het CDA „Hij wil niet komen praten. Onderhandelen doe je met z'n drieën. Je kunt niet onderhandelen met een lege stoel”, zei de PVV-leider

1 opmerking:

alieververda47 zei

Mark Rutte wilde met de VVD een centrum rechts kabinet maar het CDA wenst daar niet aan mee te werken, Ik hoop dat Mark Rutte nu ook zijn rug recht houdt en weigert om een regering te vormen met de PVDA. Laat het CDA en de PVDA het maar voor de zoveelste keer zelf uizoeken, want dat is het enigste waar ze belang bij hebben, maar niet goed in zijn. Met deze houding van een corrupt democratisch appel zitten we over 20 jaar nog steeds met dezelfde heren in het pluche, die zitten er al lang niet meer om Nederland vooruit te helpen.