dinsdag 15 juni 2010

Oude FIFA bazen wilden de mooie jonge Bavaria meiden uitkleden

Naar verluid wilde de oude FIFA bazen de mooie jonge Bavaria meiden uitkleden. Meiden van rond de twintig die er lekker zomers uitzien in een spannende Dutch Dress van bierbrouwer Bavaria. Daar krijgen zelfs de oude FIFA mannetjes het warm van. Die willen die meiden niet in een oranje jurkje zien, die willen meer.


Na afloop van Denemarken Nederland werden 36 meiden opgepakt. Reden? Ze hadden een oranje jurkje aan. Blijkbaar mag dat niet. De echte reden is natuurlijk dat Budweiser begon te piepen omdat zij vele miljoenen in dit WK hebben gestoken en dat Bavaria met een superslimme campagne veel meer aandacht weet te trekken. En dat doet pijn bij Budweiser.


Naar verluidt zou de FIFA zelfs hebben overwogen de meiden de jurken uit te laten trekken. Maar al snel realiseerden de officials zich dat zo’n actie nog veel meer publiciteit zou opleveren.


De Nederlandse ambassade in Zuid-Afrika is woedend: “We hebben opheldering gevraagd bij de politie op basis waarvan de dames zijn aangehouden”, aldus ambassadewoordvoerder Christoph Prommersbergen. “Het is ons niet duidelijk waarom dames die een oranje jurkje dragen urenlang ondervraagd moeten worden.”

4 opmerkingen:

Garfield zei

FIFA ......... Ga je schamen.
Als dit nou voetbal is dan wil ik er niks meer mee te maken hebben.
Uit protest zo Nederland zich gewoon uit het toernooi terug moeten terekken.
Dan wordt het pas wereld nieuws en kan de Fifa wel inpakken en weg wezen.

Gr. Hans van der Bijl
Purmerend

fenny zei

Bavaria zou de vrouwen moeten ondersteunen om middels een advocaat namens de meiden een schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatige vrijheidsberoving door deze fifa

Garfield zei

Dit zijn gewoon Mafi(f)a praktijken.
En BAVARIA doe hier wat aan, Stuur idd maar een helegoede advocaat naar Johannesburg.
Ik zelf dacht aan Bram Moscovitc., die kost wel wat, maar dan heb je ook wel wat.
En wat nog een bijkomend voordeel is......
NOG MEER PUBLICITEIT... DUS DOEN BAVARIA....

faziel zei

het wordt tijd dat FIFA aangepakt wordt.
Misschien moet Blatter nu eindelijk worden aangepakt.Dan maar geen WK in 2018 in Nederland