zondag 17 april 2011

Wil Koopmans - directeur van ZINN - is vieze, vuile en asociale trut


Wil Koopmans - directeur van ZINN - is asociale trut.

Zij vindt dat de bewoners van haar tien verzorgingshuizen geen recht meer hebben zwemmen, op een douche en zelfs niet op een ommetje. Ja als ze betalen, dan mogen de medewerkers dat voor de bewoners doen, en dan mogen de medewerkers die extra uren declareren. Dat wordt dan betaald door de oudjes. Voor een ommetje mogen ze 15 euro neertellen. Voor een normale douche 21 euro en maar liefst 42 euro voor eventjes zwemmen.

Wil Koopmans vindt het nog normaal ook. Zij zegt: „Sommige mensen gaan toch ook vaker op vakantie dan anderen?“ Ik weet wel wie er vaak op vakantie gaat. Ik durf te wedden dat mevrouw Koopmans zelf minimaal 3x per jaar op vakantie gaat. En ik ga ervanuit dat mevrouw zelf elke dag een douche neemt. Als een van haar bewoners dat elke dag zou willen doen, wat niet meer dan normaal is in deze tijd, dan mag daarvoor bijna 8000 euro per jaar voor betaald worden (365 x 21 euro = 7665 euro!!)

Nee mevrouw Koopmans, dat moet u niet vergelijken met een auto of een vakantie. Douchen en een ommetje maken zijn fundamentele en dagelijkse behoeften. Zeker voor iemand in een verzorgingshuis.
What's next? Betalen voor een bed? Betalen voor een warme maaltijd? Of voor een toetje, dat heeft ook niet iedereen... Of voor een kop koffie? Een boterham?

Mevr heeft waarschijnlijk zo'n hoog inkomen dat haar personeel er niet onder moet lijden, maar nu ook haar bewoners. Schande van de bovenste plank!

In de zorginstelling WWZ-Mariënstaete-Valent in Katwijk kunnen ze er ook wat van!

6 opmerkingen:

dirk zei

U heeft groot gelijk. Maar ja, wat wil je ook, PvdA persoon hè? Maar het hele noorden is een socialistisch bolwerk. Als al die mensen vandaag PVV gaan stemmen dan is het snel over met dit soort waanzinnige ideeën!

Moonlight zei

Hoe gaat dat in zijn werk? Wat is het gratis alternatief voor een douche dan?

Bert zei

bombardeer plat die zinn zooi !!!!!!!!!!!!!!
met emailtjes uiteraard

wat een achterlijk wijf is dat idd ja

The BlogKing zei

@Moonlight, kijk eens hoe ze dat bij ALLE andere verzorgingshuizen doen!

jan zei

Dat geld voor heel veel in de zorg niet alleen Mw Koopmans,maar voor heel veel bestuurders.Ook clientenraden laten het gebeuren om in goed kontakt te blijven met de directie zijn doodsbang dat er anders sankties plaats vinden,geweldig die markt werking daar geilen bestuurders op en kunnen dan fors verdienen geven niks om de bewoners.En ook de mangement cursussen en opleidingen spelen hier op in .En geen controlen door de inspekties heueln mee met de bestuurders.

Anoniem zei

Kom eens op zeg eten betalen moeten de mensen als ze op hun zelf wonen toch ook
Ik kan wil heel goed en als er 1 eerlijk is is zij dat wel
Zij is er 100 procent voor haar werk
Werkt keihard voor haar eigen geld mag zij dan op vakantie gaan
en personeel in huren voor een ommetje kost ook geld dan is dat toch normaal dat er voor betaald moet worden
En ik ben zelf een medewerker van zinn en zinn is sinds zij er is een heel stuk beter geworden dan voorheen