vrijdag 30 juli 2010

Ja ja na al het verwijten is er nu ineens veel wat het CDA, PVV en VVD bindt

Wat is er afgelopen week toch gebeurt? Tijdens de verkiezingen werd ons aan alle kanten duidelijk gemaakt waarom we volgens het CDA niet op de PVV of VVD moesten stemmen. Door de VDD waarom we niet op CDA en PVV moesten stemmen en door de PVV waarom we niet op het CDA of de VVD moesten stemmen.

Na de verkiezingen werd door de eerste informateur gemeld dat er geen rechts kabinet zou kunnen komen en nu, nu laat Lubbers de partijen eerst met elkaar praten en dan is het ineens wel mogelijk. De VVD, PVV en het CDA blijken ineens wat de drie partijen bindt. Niet 'iets' of 'voldoende' maar 'veel'. Als dat echt zo zou zijn zouden deze 3 partijen misschien beter zichzelf kunnen opheffen en zichzelf 'van midden tot en met extreem rechts' moeten noemen.

Ja ja... na al het verwijten is er nu ineens veel wat het CDA, PVV en VVD bindt! Tenminste als we de PVV, VVD en CDA mogen geloven. De andere parijen vinden juist van niet en beginnen zonder uitzondering te piepen dat een minderheidskabinet nu eigenlijk niet de bedoeling was. Zeker niet met CDA en VVD. Anders moeten de andere minderheidskabinetten ook maar eens onderzocht worden. Als we dat gaan doen hebben we in 2012 nog geen coalitie....

5 opmerkingen:

bob zei

To the point! Mijn complimenten voor uw commentaar, scherp uw analyse. 'k heb er verder niets aan toe te voegen.

Aard zei

Dit geldt ook voor de PvdA en d66 en Groenlinks en de rest van het rapalje onderling.

Deze blog is gewoon gezwam van iemand die niets snapt van het politieke spel. Nog steeds niet.

Michiel Panhuysen en Nicole Maalste zei

rapalje, mooi woord! mijn moeder had het vroeger over het 'klootjesvolk'. zo bekijkt de elite de massa.

kg1000 zei

Tegen de PVDA, is héél veel dat ze bindt.

Jeroen zei

En wederom is het Rutte gelukt om zich te laten leiden (lees LIJDEN) door zijn ego. Het is om te huilen hou Rutte de intelligentie van het Volk onderschat. Waar zijn we toch mee bezig?