vrijdag 6 mei 2011

35.000 euro tegen 9,5% rente lenen bij prinses Maxima

Voor starters is het sinds nu mogelijk om bij een andere bank geld te lenen dan ze gewend zijn. Prinses Maxima die al geruimte tijd bezig is met microcredieten voor starters in de minder ontwikkelde landen, biedt nu ook de starters in eigen land de mogelijkheid om geld te lenen.

Het gaat daarbij om maximaal 35.000 euro tegen een rente van 9.5%. Niet superveel geld en geen bijzonder rentepercentage, maar het is voor veel starters wel een mooie kans! En daar gaat het natuurlijk om, een goede en mooie kans om zelf iets te beginnen. Daar is gewoon vaak geld voor nodig en niet iedereen heeft een vader of een oom die even met enkele tienduizenden euro's wil bijspringen.

"Meer startende ondernemingen in Nederland dragen bij aan meer economische groei en nieuwe banen", omschreef toenmalig staatssecretaris Frank Heemskerk het nut van de kredieten.

Kostendekkend"Medio volgend jaar hopen we kostendekkend te zijn", zegt Qredits-directeur Elwin Groenevelt. De leningen bedragen maximaal 35.000 euro per starter tegen 9,5 procent rente, vergelijkbaar met de rente van ongedekte bankkredieten. "Iedereen met een goed bedrijfsplan komt ervoor in aanmerking."

2 opmerkingen:

ric zei

Het microkrediet is al een groot succes en met bijna 10% aan rente .
De spaarrente is momenteel 2 % terwijl de rendementen op micro Krediet fondsen tussen de 7 en 9% zijn.
Alleen jammer dat deze fondsen gesloten zijn waarin je kunt beleggen in Microkrediet zoals bij de Tridos Bank in Zeist.
Conclusie van het lenen bij Prinses Maxima is: duur lenen voor de starter en gouden tijden voor de belegger en banken

Alexxx_the_one zei

En het geld is alleen beschikbaar voor mensen die maximaal 35000 euro nodig hebben. Je kan niks lenen als je meer nodig hebt. Qredits wil je niet helpen als deelfinancier, alleen als 100% financier.
Het zou pas echt makkelijk zijn als je de lening kan gebruiken als sluitpost, dan is het een echte toegevoegde waarde