woensdag 11 augustus 2010

Lekker veel geld bijverdienen kan op heel veel manieren


Lekker veel geld bijverdienen kan op heel veel manieren. Dat bewijst een manager bij de klantenservice van KLM. Dat is iemand die niet alleen genoeg geld verdient maar ook een redelijk drukke baan heeft. Toch wilde hij meer geld, maar was ook bereid om daar veel tijd in te steken.

145.684 euro
De 44-jarige Marcel D. heeft jarenlang namens fictieve passagiers klachten ingediend bij zijn eigen werkgever. De schadevergoedingen werden door hemzelf geïncasseed. Op die manier heeft hij in drie jaar tijd145.684 euro verdient, of liever gezegd, gestolen van zijn baas.

Fantasie
Marcel D. moet een flinke fantasie hebben. Hij schreef honderden brieven die werden ondertekend door verzonnen passagiers die na een vlucht hun bagage kwijt waren geraakt of anderszins door toedoen van de KLM financieel gedupeerd waren. D. vervalste ook brieven namens reisverzekeraars, zoals De Europeesche, die zogenaamd namens hun polishouders bij de KLM verhaal kwamen halen. Het enige wat in alle brieven overeenkwam, was het bankrekeningnummer. Dat was telkens het rekeningnummer van D. zelf.

Geen opmerkingen: