dinsdag 12 oktober 2010

Zeer goede navigatie nu ook gratis beschikbaar voor alle iPhone gebruikers van T-Mobile in Nederland

Er is een zeer goede navigatie gratis beschikbaar voor alle iPhone gebruikers van T-Mobile in Nederland. Tot nu toe waren er veel gratis of goedkope oplossingen die het net niet waren en aan de andere kant was er de dure oplossing van TomTom die wel goed was. TomTom wilde de mindere kwaliteit van de andere natuurlijk vooral benadrukken en dat was ook terecht, de andere goedkopere oplossingen waren gewoon minder.

Nu komt er voor de 500.000 iPhone gebruikers in Nederland een perfect alternatief. Gratis EN goed. Het is navigatie die werkt op basis van de kaarten van Navigon. Zij hebben hiervoor een overeenkomst met T-Mobile gesloten.

TomTom gaat ongetwijfeld iets doen door de zeer hoge prijs aan te passen...

1 opmerking:

Guido zei

Dat is best leuk maar T-mobile levert geen diensten die ze verkopen dus geen 3G bereik buiten Amsterdam! Dus de software zal het prima doen alleen door het netwerk van T-mobile zal niemand kunnen navigeren omdat 95 procent van de tijd T-mobile geen 3G (internet) levert!(zie talloze artikelen in krant en huidige megaclaim iphone 3G bezitters) Ga naar Vodafone of KPN en bespaar je heel veel geld en frustratie onderweg! T-mobile weet nog niet wat een "mobiele telefoon"moet kunnen...zoals bereik hebben.