vrijdag 3 juni 2011

Brad Pitt verkiest zijn ouders boven hete, stomende, spannende, wilde seks met sexy Angelina Jolie

Brad Pitt en Angelina Jolie

Brad Pitt en Angelina Jolie
Brad Pitt verkiest zijn ouders boven hete, stomende, spannende, wilde seks met sexy Angelina Jolie


Brad’s ouders trekken bij het sterkoppel in. Volgens de Britse tabloid Sun gaan Brad, Angelina, de zes kinderen en Brad’s ouders met z’n allen naar Zuid-Frankrijk verhuizen. De acteur is afgelopen week naar de nieuwe villa afgereisd om te overzien hoeveel er aan het nieuwe optrekje gedaan moet worden.

“Zodra de renovaties klaar zijn gaat de hele familie er wonen,” vertelt een bron. “Op dit moment hebben Brad en Angelina zes babysitters in dienst, voor ieder kind een. Het plan is om dat aantal te reduceren en Brad’s ouders Bill en Jane die rol te geven. ”

De kinderen zijn gewend om over de hele wereld te reizen vanwege het werk van hun ouders, maar daar komt snel een einde aan. “Ze willen de kinderen niet overal mee naartoe slepen. Brad is erg traditioneel ingesteld en hij wil dat zijn kinderen een vaste plek hebben waar ze zich thuis voelen en een leven kunnen opbouwen.” Volgens de bron willen Brad en Angelina het beiden wat rustiger aan doen. “Ze willen voice-over werk verrichten vanuit huis. Hollywoodproducties worden even op een laag pitje gezet.” (Bron: Telegraaf.nl)

Geen opmerkingen: