dinsdag 16 augustus 2011

Het wordt heel erg druk in de gevangenissen. 1000 bejaarde pedofiele geestelijken staan op de misbruiklijst

Het wordt druk in de gevangenis. Er is een lijst van maar liefst 1000 bejaarde geestelijken die is samengesteld naar aanleiding van de 2005 meldingen van seksueel misbruik in de Rooms-Katholieke kerk.

Laten we hopen dat elke geestelijke in elk geval een proces aan zijn broek krijgt. Alles moet op tafel en degene die echt schuldig zijn moeten eerst in de bak zitten en dan regelrecht naar de hel. Een hel vol met sadistische reuzen die de bejaarde pedo's wel even een lesje zullen leren. Voor eeuwig!

Oud-minister Wim Deetman, voorzitter van de onderzoekscommissie die het misbruik in katholieke instellingen onderzoekt, heeft daders van seksueel misbruik opgeroepen zich te melden bij de commissie. Zij kunnen zich tot 4 april melden. Hij vroeg de RKK Bisschoppenconferentie en de Konferentie Nederlandse Religieuzen (KNR) deze oproep in de eigen organisaties bekend te maken.

Zes namen zijn al doorgegeven aan het openbaar Ministerie omdat hun zaak nog niet is verjaard. Dat aantal zal volgens Deetman nauwelijks verder oplopen. De commissie ontving vanaf maart vorig jaar in totaal ongeveer 2005 meldingen van seksueel en fysiek misbruik, voornamelijk van slachtoffers. „Daar zitten een paar daders tussen”, aldus Deetman bij de presentatie van het eerste rapport in december.

De commissie-Deetman adviseerde de bisschoppen in het tussentijdse rapport Hulp & Recht, het meldpunt van de Rooms-Katholieke Kerk drastisch te reorganiseren.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Onder de rook van het Vaticaan zijn hier in Nederland 1000-den kinderen in Holland misbruikt door paters in de vorige eeuw. Vonden ze in Rome geen punt. Maar zelfs een condoomapparaat voor Afrika mag nu niet; de miljoenen die daar nog gaan sterven omdat ze van een condoom nog nooit gehoord hebben vinden ze in Rome ook geen punt.
Snapt u het Vaticaan nog ?

Anoniem zei

Het wordt meer en meer duidelijk dat kloostergemeenschappen (de goede niet te na gesproken) verzamelplaatsen waren voor dwalende geesten met op z'n minst een of meer sexuele afwijking(en)..
Het is ronduit schandalig dat zij die er van geweten hebben, hun mond hebben gehouden. Waarachijnlijk een vorm van 'broederliefde?

Anoniem zei

Al geruime tijd is vriendje Deetman bezig zijn zakken te vullen,tot nu toe niemand aangeklaagd,is dit gepruts of sabotage van deze verloren zoon.??

Anoniem zei

Deetman gaat eerst alle zaken behandelen die al verjaard zijn.