dinsdag 8 mei 2012

Ook leuke knappe vrouwen worden besodemieterd. Er wordt opnieuw een leuke dame aan de lijst toegevoegd. Hopelijk kan ze er nog een flinke alimentatie aan overhouden!

Eva Longoria
Ook leuke knappe vrouwen worden besodemieterd. Er wordt opnieuw een leuke dame aan de lijst toegevoegd. Hopelijk kan ze er nog een leuke alimentatie aan overhouden.


Naast Sandra Bullock, Shania Twain, Elin Nordegren (de ex-vrouw van Tiger Woods), Eva Longoria, Courteney Cox, Brooke Mueller, Anouk, Conny Breukhoven, Patricia Paay en vele andere bijzondere en mooie vrouwen, is het nu Mariska van Kolck die bedrogen is door haar man. Soms worden ze al tijdens hun verloving bedrogen zoals Olcay Gulsen.

Wat is dat toch met al die kerels die een superleuke vrouw hebben. De vrouw kan elke man krijgen maar kiest voor deze man. Deze man kan niet elke vrouw krijgen, maar heeft wel een heel leuke vrouw. En toch op zoek gaan naar een ander. Sommige mannen hebben gewoon niet door wat voor een geluksvogel ze zijn. Of inmiddels waren.... Want een echtscheiding komt er aan.

Hopelijk wordt de bedrieger nog aangepakt doordat hij door zijn nieuwe scharrel wordt verlaten. En moet hij een grote zak met geld aan alimentatie betalen. Niet dat het verdiet daarmee minder wordt, maar de de veroorzaker mag ook pijn voelen!

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Alsof vrouwen zo heilig zijn

Anoniem zei

Ha ha ha de waarheid staat in het stuk! De vrouw kiest weer eens voor de zak met geld.
Geschreven door een onbewuste vrouw.

XX

Anoniem zei

Die een superleuke vrouw hebben????? wat is er superleuk aan dan, u vergist zich met supermooi, wat absoluut geen garantie is op een leuke vrouw! maar meer op een vrouw die uren voor de spiegel staat, altijd om zich heen kijkt om te zien wie allemaal naar haar mooie smoeltje kijk,t niet kan koken omdat haar nagels te lang en net gelakt zijn, en je bankrekening plundert.....

Anoniem zei

Bekend, mijn vrouw is mooi als ze de deur uit gaat. Thuis is een sloerie...Ziet niet uit.

Anoniem zei

tja, je krijgt toch de voorbeelden van scheiden en overspel op tv.... een programma zonder overspel is niet leuk .... zo ziek is het..

De media doet er aan mee.

Ik heb de Tv de deur uit gedaan...Heerlijk.... rust en geen goedkope moraal meer elke dag mijn huis voorgeschoteld...

Anoniem zei

Wat respectloos mijn vrouw is thuis een sloerie!

Anoniem zei

Deze man kan niet iedere vrouw krijgen... Ben jij z'n billemaatje of zo

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

homoos houden van mannen vrouwen houden van geld

relatie therapeut zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
relatie therapeut zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Ehh,juist ja.....

Anoniem zei

Beste mensen,

Vreemdgaan is simpelweg een kwestie van gelegenheid.

Niets meer en niets minder.

Aantrekkingskracht of terughoudendheid ten aanzien van het geven of ontvangen van signalen is pas in tweede instantie een factor, net als macht.

Anoniem zei

Van een knappe tafel kun je niet eten...

Anoniem zei

Zoals een wijzer iemand dan ik ooit zei; "show me a beautiful woman and I will show you a man who is sick of her bullsh1t."

Anoniem zei

Vreemdgaan heeft te maken met moraal, bovendien beloof je het niet te doen. Ga eerst van elkaar af als je de behoefte hebt aan andere partners, kom op. En is nog goedkoper ook, omdat er geen schuldvraag is. Toevallige verleiding? Het is geen roomsoes in de etalage van de bakker hoor, er zijn duizenden momenten om er van af te zien. Of ga even in de badkamer jezelf helpen, dan is de drang ook weg.
- man, ook vreemdgegaan en daarvan geleerd.