dinsdag 5 april 2011

Het verhaal van de twee Maastrichtse meisjes die enkele dagen vermist waren in Parijs rammelt aan alle kanten

Het verhaal van de twee Maastrichtse meisjes die enkele dagen vermist waren in Parijs rammelt aan alle kanten.

De twee dames uit Maastricht hebben het voor elkaar gekregen om al dagenlang volop in het nieuws te zijn. Ze gaan een paar dagen geleden op schoolreis naar Parijs en Disneyland en melden zich gewoon niet op de afgesproken plek. Dat is volgens velen heel bewust gedaan.

Maar nu blijkt dat niet alleen de ouders ongerust waren, ook medescholieren, docenten en de directeur van de school. Zij hebben ansgten uitgestaan omdat zij zich wel verantwoordlijk voelen. De twee dames niet. Omdat er nu heel veel is losgemaakt moeten de dames natuurlijk een ander verhaal ophangen. Die kunnen nu niet meer zeggen: we vonden het gewoon leuk om een paar dagen compleet los te gaan met een paar leuke franssprekende jongens.

Nee ze hangen een zielig verhaal op.  Geen mobiel die werkt en de accu was ook nog leeg. Wel geld om kleren te kopen tegen de kou en te eten in de MacDonalds. Maar niet zo slim zijn om even iemand te bellen. Voor minder dan een euro kun je vast even iemands mobiel lenen en naar de leraren of ouders bellen.

Ik kan me niet voorstellen dat je niet even denkt aan hoe zij zich moeten hebben gevoeld. Ze zijn geen 8 jaar oud, gewoon pubers van 16 en 17 jaar! Wat zou voor deze dames een passende straf zijn?

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Alsdit nederlandse meiden waren geweest waren ze voor hoer en snol uitgemaakt. Nu zijn het önschuldige verdwaalde stakkertjes

Anoniem zei

kosten verhalen op ouders, voor straf een spreekbeurt in het frans houden en nooit meer mee met school uitjes

Anoniem zei

die schooluitjes verbieden heeft geen zin! Ze doen over 2 weken eindexamen!

Anoniem zei

Je ziet het maar weer het zijn moslims, en die nemen het niet zo nauw met onze waarde en normen. Hun moto De maatschappij moert het maar regelen.

Anoniem zei

In elk geval de school zuiveren van de blaam die de tante van een van de meisjes heeft geuit in Hart van Nederland. Kom nog maar eens op tv vertellen hoe onheus die is bejegend!

Anoniem zei

Die twee hebben totaal geen respect voor onze maatschappij. Ze moeten blij zijn om hier te kunnen en mogen studeren ipv zich als onvolwassene te gedragen.Meiden wordt eens volwassen, en pas je eigen aan.

Anoniem zei

vermoedelijk waren de meiden al bekend vanwege afwijkend probleemgedrag - dat hadden de onderwijzers kunnen en moeten weten en hen niet"los" laten in Parijs.Maar met de schuld geven aan de school van hun eigen domme avontuur en asociaal gedrag typeren ze zich als onverantwoordelijk;een straf/correctie moet dan wel volgen

Anoniem zei

als je zo leeft ,waar slaat die hoofd doek dan op

Anoniem zei

Te doorzichtig. Je moet ze zien lopen in Osdrop (Amsterdam).

Rene zei

Mischien hadden ze beter die hoofddoekjes af kunnen doen, dan zie je meer en verdwaal je dus niet zo snel.

Anoniem zei

Ik sta versteld van zoveel naiviteit als je het zo mag noemen Of is het geraffineerdheid? ik ergerde me al toen de tante gelijk de schuld aan de schoolleidig gaf terwijl ze niet wist hoe en wat. Ik zou deze meiden niet eens meer op mijn school willen. En ja 3 dagen wachten tot je iemand aanspreekt? geloof je dat echt? Meiden wat hebben jullie echt gedaan ?

petra zei

ik denk dat ze blij waren dat ze verlost waren van hun ouders en gedacht hebben hoodddoek weg lang jas uit en gaan met die banaan lekker stappen en feesten.
Wat kan je gebeuren.

Anoniem zei

Wat een egoïstistische trutten zeg!!!
Denken echt alleen maar aan zichzelf!!!
Nog lang niet klaar om examen te doen, echt heel ondoordacht en dat moet strax examen doen, nou suc6 dames(uhum,NOT!).
Doe nog maar lekker een jaartje over (wel op een andere school natuurlijk, want op deze school kunnen jullie je echt niet meer vertonen en trouwens volgens mij zijn jullie daar ook niet zo welkom meer!!)Want op school zit je om te leren, niet meer doen hé(poelepoelpoele)!!!

Echt wat een kansloze aktie!!!!!!

Kim uit Almere

Anoniem zei

Schijnheilige leugenachtige hypocriete onverlaten zijn het. Van school verwijderen en nergens meer toelaten en laten betalen voor de rotzooi die ze veroorzaakt hebben.
Een schande voor de Nederlandse Marokkanen, dit soort trutten en het straattuig in o.a. A'dam, Gouda en Utrecht zijn koren op de molen voor Wilders.

Anoniem zei

waarom zulke racistiese opmerkinghet zijn gewoon meisjes misschien ook wel in nederland geboren het slaat gewoon nergens op dat jullie ze nu over hun geloof enn uiterlijk beginnen te beoordellen als dit gewoon puur hollandse meisjes waen geweest zouden jullie er nooit zo over praten kom op zeg jullie gedragen jezelf nu ook als een puber dus hou maar op over die meisjes en begin maar eens natedenken over wat ik heb gezecht

Anoniem zei

Waarom spreekt iedereen hier zo extreem slecht Nederlands? Echt verschrikkelijk om te lezen! Nou ja, in ieder geval, die dames hebben heerlijk hun eerste sexuele ervaringen mogen hebben daar, zekers weten! hahaha! Dat weet ik ook nog wel op mijn schoolreisje naar andere landen in die leeftijd, dat had ik ook wel langer willen doen, en daarom langer blijven... ik had gewoon het lef niet. De dames wel!