woensdag 19 oktober 2011

Is er iemand jaloers? Of is het: waar rook is, is vuur? Is Martijn Krabbé de verkrachter van Tessa van Leijenhorst?

Tessa van Leijenhorst

Tessa van Leijenhorst

Is er iemand jaloers? Of is het: waar rook is, is vuur? Het nieuws van de afgelopen dagen in medialand is het nieuws van de ex van Martijn Krabbé. Nee niet Amanda, de wel-niet ex die de afgelopen maanden ook wel in het nieuws is geweest omdat ze zeehondes ging tellen terwijl ze Martijn maanden alleen liet met haar kinderen.

Tessa van Leijenhorst

Tessa van Leijenhorst toen ze
er nog een beetje leuk uit zag
Nee deze ex heet Tessa van Leijenhorst (voormalig deelneemster van het tv programma De Bus) en ze beweert dat Martijn haar heeft mishandelt en bedreigt. Dat zou zijn gebeurd toen hij onder invloed van drank en harddrugs was. Hij zou haar keel hebben dichtgeknepen totdat ze geen lucht meer kreeg.

Bewijs

'Ik heb hem vervolgens, om hem van me af te krijgen, met zijn eigen lege fles wodka op z'n kop geslagen en hem verder geprobeerd te raken waar ik hem maar raken kon,' zei Tessa gisteren tegen het AD. Als dat echt waar is, zou Martijn de afgelopen dagen met een flinke blauwe plek op zijn hoofd rondgelopen moeten hebben. Dat zou meer 'bewijs' zijn dan de blauwe plek die Tessa heeft laten zien als bewijsmatriaal.

Later meldde kranten dat ze eraan dacht om aangifte te doen omdat hij haar zou hebben proberen te dwingen tot seks. Daarna begon het moddergooien pas echt. En wilde Martijn haar weer aanklagen wegens smaad en laster. Inmiddels is nu duidellijk dat ex Tessa de bekende advocaat Spong in de arm heeft genomen. Geen idee hoe ze dat kan betalen.

Maar nu wordt het wel heel serieus. Spong zegt "Het komt erop neer dat mijn cliënt Martijn Krabbé beschuldigt van verkrachting of poging tot verkrachting en/of mishandeling". Inmiddels is Tessa van Leijenhorst gevlucht voor de reacties die haar voornemen om aangifte te doen tegen Martijn Krabbé hebben teweeggebracht. Vandaag (maandag 9 mei ) doet Tessa samen met advocaat Spong aangifte tegen Krabbé in de Marnixstraat in Amsterdam.

In Shownieuws hoorden we dat Dj Eric Dikeb ook een relatie heeft gehad met Tessa van Leijenhorst. Eric waarschuwt voor zijn ex-minnares. "Zij heeft twee gezichten." Verder zegt hij: "Tessa kan heel erg lief, verzorgend en sexy zijn. Maar ze heeft ook een heel andere kant, die ik ook wel heb gezien: boos, furieus en haatdragend. Ik voel het als mijn plicht om dit iedereen te laten weten."

SMS'jes

De SMS'jes die over en weer zijn verstuurd zouden ook als bewijs gebruikt kunnen worden. Ndat de politie de telefoon van Tessa heeft onderzocht, heeft ze zelf haar SMS'jes naar het blad Story gestuurd. En Story onthult deze week de inhoud van een aantal van die sms’jes. Opmerkelijk genoeg blijkt uit het sms’je dat Tessa naar Martijn stuurde, dat ze géén aangifte zou doen bij de politie als hij één keer X Factor niet zou presenteren en er tevens voor zou zorgen dat zij met Wendy van Dijk op de foto kon. Maar of dit nu een bewijs van verkrachting is... Het is meer een bewijs dat Tessa met allerlei dingen dreigt.

Inmiddels lijken de rollen omgedraaid en is de kans groter dat Tessa wordt vervolgd voor afpersing.

Jaloezie?

En dat is een heel serieuze aanklacht. Doet Tessa dat echt alleen uit jaloezie? Of is er een kern van waarheid? Is Martijn niet helemaal de ideale schoonzoon? Is Tessa misschien de reden dat het tussen Amanda en Martijn niet helemaal lekker loopt?

Laat ik in elk geval zeggen dat ik niet snap dat Martijn dat zou doen. Hij kan veel beter krijgen en Tessa ziet er nu niet bepaald uit als een superlekker ding. Als het waar is, dan moet Martijn inderdaad zwaar onder invloed geweest zijn. Martijn heeft tot nu toe nog niets losgelaten. Vrienden van hem zien dat hij kapot gaat aan de beschuldigingen.

We gaan het allemaal meemaken. Het kan het einde betekenen van de succesvolle carriere van Martijn....

63 opmerkingen:

Anoniem zei

Die Tessa ruikt weer publiciteit...........Je moet toch iets he ? Bovendien is ze ook niet moeders mooiste dus ik denk dat martijn wel beter kan.

Anoniem zei

Ik geloof er geen bal van, wanneer dit waar zou zijn had ze direct aangifte moeten doen en niet ermee dreigen en afwachten of ze afgekocht wordt

Anoniem zei

Publiciteitsgeil? Wat een leipe griet zeg en ze is nog lelijk ook

Anoniem zei

Ach die wil gewoon aandacht ..Nou zo,n lekker ding is ze niet die Martijn kan wel betere krijgen.

Anoniem zei

goed zo meid aanpakken die vent ik prijs de dag dat die rotkop voorgoed van het scherm verdwijnt

Anoniem zei

denk dat grietje aandacht te kort heeft, als ze daadwerkelijk verkracht is, dat ze dan niet zo aandacht vraagt, tis niet niks als je verkracht wordt, daar loop je niet echt mee te koop, die griet wil gewoon aandacht om in bekend te worden, of de naam van Martijn te grabbel te gooien, smerig gewoon, Martijn sterkte, sta aan jouw kant jongen

Anoniem zei

Ik kan me niet voorstellen dat Martijn ooit maar iets met dit meisje heeft gehad. Hij kan wel beter krijgen. Zo'n mooie man.
Ik wens Martijn veel sterkte en hoop dat Amanda hem tot steun is in deze vervelende periode.

Anoniem zei

nee ze ruikt geld en martijn word nu zwart gemaakt.
als ze flink is dan gaat ze maandag vertellen wat de waarheid is.flinke meid nu onder duiken word nu dan echt bang....waar betaald ze sprong van...ook in natura???
sorry ik blijf achter martijn staan!!!!!

Berry zei

Martijn wees blij dat je van zo'n frigide vrouw af bent. Je kan wel wat beters krijgen.

Anoniem zei

Zo'n lelijke draak wil je zelfs niet als je rondom bent. Martijn, put yourself together je bent te leuk om onderuit te gaan.

Anoniem zei

ik geloof er geen klap van.
gewoon weer eentje die aandacht en misschien wel geld nodig heeft over de rug van een bekende nederlander.
ga gewoon werken meid en laat die jongen met rust

Anoniem zei

Ik denk dat de dame zelf haar ex weer probeerde te versieren en werd afgewezen. Daar is ze boos om en wil nu geld zien . En Spong, is dat mens rijk, een normaal persoon huurt niet zo'n dure jongen in dacht ik?

Anoniem zei

Bij verkrachting moet er sprake van binnendringen zijn. En dat is niet gebeurd zegt ze dus hoe wil je verkrachting dan in godsnaam gaan beweren??

Dit is een pathologische leugenaar die Martijn kapot wil maken.

Anoniem zei

martijn laat je niet gek maken door die draak.

Anoniem zei

Wat een overtrokken griet zeg. Geloof er ook geen ene barst van. Zij is gewoon een jaloerse ex en is haar eigen leugentje wel erg gaan geloven.

Anoniem zei

Ik heb vanuit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat het hele verhaal inderdaad bullshit is. Tessa drinkt en snuift teveel en is door haar rijke vriendje het huis uitgezet toen bleek dat ze vreemd ging. Toen heeft ze haar zinnen op Martijn gezet als minnaar/financier...
En toen hij er een punt achter wilde zetten sloeg ze door!
Dit is het verhaal zoals het rond gaat bij mensen die haar kennen. (Ik ken haar zelf niet goed, heb haar maar enkele keren ontmoet)

Anoniem zei

Kunnen jullie dan niet lezen dat er met dikke koeienletters op dat hoofd van haar staat, ik ben dom en ik lieg keihard staat???

En die advocaatkosten daar moet ik straks, tien jaar voor op de blaren zitten!!! Haha.....wat een ontiegelijk dom wicht!

Anoniem zei

Als je haar niet ken, hoe kan je dit dan zeggen?? Ik KEN haar wel, en weet zeker dat zij dit niet doet om geld of aandacht!!! Mensen wees niet zo dom er is altijd twee kanten aan een verhaal!!!
Sterkte Tessie !! N

Anoniem zei

te gek voor woorden.voor verkrachting of poging tot(wat dat dan ook mag inhouden) moet er toch wel degelijk bewijs zijn?behalve blauwe plekken.die je trouwens zelf ook kan veroorzaken of haar andere rijke ex?die plekken waren al geel ook toen de foto`s gemaakt zijn

Anoniem zei

In het Programma "de bus " vroeger kon je al zien dat het een vreemde hysterische vrouw was

Martijn zei

Ja je moet wat om aandacht te krijgen als je zo lelijk bent als de nacht.....

Anoniem zei

Ik vind het een triest verhaal, waarbij je geen voorschot op de waarheid moet nemen.

Anoniem zei

Wat een bullshit.. uit die tv interviews blijkt duidelijk dat ze jaloers was op Amanda en dat ze dit doet om wraak te nemen op Martijn. Waarschijnlijk omdat zij hem niet kan krijgen. Als het echt waar was, zou ze:
1. eerst aangifte, later pas eventueel media
2. Martijn niet chanteren dat hij X factor moest afzeggen, wan wtf heeft dat ermee te maken
3. geen excuses aanbieden dat ze hem heeft geslagen, want dat doe je niet als iemand je zo behandeld heeft

En waarom nu weer Spong? Die man heeft wel vaker van die dubieuze zaken...

Ik denk inderdaad dat zij dit niet doet om geld of aandacht, maar simpelweg om wraak. (En eventueel is geld en aandacht mooi meegenomen natuurlijk ;))

Anoniem zei

Maar als nou blijkt dat het allemaal niet zo is wat die Tessa beweerd, wordt zij dan eens voor een tijdje opgesloten ?
Dat is dan zeer zeker terecht !
Maar Martijn flink beschadigd !
En ze zullen heus wel ruzie gehad hebben, maar ik verwacht zeer zeker niet dat Martijn haar heeft verkracht, of poging tot !
Martijn succes.

Anoniem zei

deze vrouw wil alleen maar Martijn kapot maken , ze was in de Bus al een raar geval , en is lang niet in de Media geweest dus doe je het op deze manier , van mij mag ze ondergedoken blijven zitten , der leve lang

Anoniem zei

Logisch klinkt het niet echt hoe deze Tessa eea heeft aangepakt. Als bekende Nederlander ben je natuurlijk een gemakkelijk slachtoffer, zéker als man zijnde. Raar dat ze eerst excuses aanbiedt en daarna hem aanklaagt... Keigoed van Martijn om gewoon z'n werk te doen, de waarheid komt toch wel boven water. Wie 'n kuil graaft voor 'n ander valt d'r vaak zélf (en terecht) in!

Anoniem zei

Haar gezicht te zien spreekt boekdelen!

Denk dat ze opgenomen moet worden,dat is beter

dan op deze manier de aandacht te vragen!!!

Anoniem zei

mr.spong is ook een mediagele zielige advocaat. Martijn heeft niks te vrezen,MOSKOVIC!!!!!

Anoniem zei

Martijn sterkte, wat een shitwijf. Heb er geen andere woorden voor. Dat ze lelijk is, daar kan ze niets aan doen, maar om haar ex zo af te maken getuigd van een zwarte binnenkant!!! Wat een slecht mens.

Anoniem zei

Missschien heeft Martijn niets met haar willen doen en hem daarom verrot geslagen.

Anoniem zei

Madam heeft de publieke opinie in elk geval niet mee... Net als haar uiterlijk trouwens ;-)

Anoniem zei

Tessa is gewoon een simpel dom op aandacht gericht wicht. Nu ze dr dure etage uitgekikt is door d'r rijke vriendje zal ze toch op een manier een sponsor moeten hebben. Kind heeft nog nooit ergers voor geknokt en op eigen kracht gedaan dus ja wat mag je van haar verwachten. Moet je bedenken dat het je stiefmoeder is,dan ben je lekker. Robbert ben je nu wakker geworden? en ga je eindelijk je eigen route kiezen?

Anoniem zei

Als je naar deze vrouw luister is ze meer aan het vertellen hoe leuk ze het had met Martijn toe zijn vrouw op zee was!! dus Jaloers zou ik zeggen

Anoniem zei

opvallend dat je dan naar shownieuws gaat om je verhaal te verkopen. Als ze het niet willen kopen het gewoon toch gaan roepen... wat een raar wijf... ik geloof hier niets van

Anoniem zei

snap niet dat ie Tessa zolang wacht om aangifte te doen, stel dat ze gelijk heeft, STEL, dan doe je toch meteen aangifte, niet een week of wat wachten, snap niet dat jullie over haar uiterlijk beginnen, daar kan ze niks aan doen, maar ze heeft wel een rotkarakter, die kan ze wel veranderen, maar mevr heeft geld nodig, ze kan het niet eens alleen af, ze heeft sprong nodig om aangifte te doen,zwak heel zwak, als je zo grof kanzijn om Martijn aan te geven doe het dan in je eentje,sprong is toch niet "verkracht"wel dan, wat een zooitje
Martijn sterkte, jij weet wie je bent, ga daar voor

Chanti zei

Toen ik vroeger nog in een schoenenwinkel werkte tijdens de zomervakantie. Kwam zij met veel bombarie de winkel binnen. Na haar bus avontuur vond Tessa dat zij als bekende Nederlander recht had op een paar gratis laarzen. De manager keek haar vervolgens verbaasd aan en weigerde uiteraard haar voorstel....Mevrouw was het niet eens dat dit werd geweigerd.
Het betrof een grote zeer trendy schoenenzaak, welke in elke stad wel 1 of 2 x te vinden is dus voor daadwerkelijke PR was het niet noodzakelijk.

Anoniem zei

TESSA jij bent zo'n lelijke schreeuw Meeuw.
Die zeikt en Schijt je bent gewoon mediageil al dat geschreeuw om aandacht te krijgen.
En nu heb je aandacht, ga je ONDERDUIKEN als het waar is wat JIJ beweert dan ga je niet ONDERDUIKEN.
Wees dan nu ook een grote meid, JIJ wilde dit zo graag aan IEDEREEN laten weten. Want door eerst hard te gaan schreeuwen om dan vervolgens van de reacties op jouw verhaal weg te vluchten.
Zo werkt dat niet als jij achter jou verhaal staat. Sta er dan ook achter want nu lijk je steeds meer op een leugenaar

Anoniem zei

Zo zie je maar weer:
Liefde, of wat er voor doorgaat, MAAKT BLIND - en in dit geval STOM ook!Mja, als je altijd al achter je l*l aanloopt......

Anoniem zei

Toen mijn man vroeger bij een grote brandstofmaatschappij reed, zat deze bitch daar op kantoor. Ze deed toen al vanalles om hoger op te komen en naaide andermans partners. Als je echt verkracht bent en zo publiciteitsgeil als deze bitch, bel je gelijk 112. En die ex van haar gebruikt dit om Martijn ook een hak te zetten, wie kan anders Spong betalen... Tessa niet in ieder geval

Anoniem zei

Hebben we in het verleden niet ook al met haar te maken gehad. En meneer Spiong als ik u was zou ik rechtsomkeer maken ze sleept u mee in HAAR val

Anoniem zei

Hey Vieze rondneukende stinkhoer van een Tessa!!!
Moet je nu ook niet al die andere mannen waar jij zo trots op bent die jou ook geneukt te hebben.
Ga jij die nu ook zo valselijk beschuldigen? In en in TRIEST ben jij! Als jij zo in de SCHIJNWERPERS wilt staan, dan moet je wel erg trots met JEZELF wezen.

Anoniem zei

wat een rare reacties stel dat het wel waar is dan zijn alle anti tessa figuren niets anders dan de mensen die vroeger heksen lieten verbranden stel walgelijke loonslaven!

Anoniem zei

dat mens is echt gek! whahaha ik vind dit soort mensen echt sneu eerst vrienden(ahum)worden met iemand en dan voorzichtig iemand de keel omdraaien!bah bah ze moet zichzelf is laten onderzoeken linkmiegel zo ziet ze eruit!
alle steun naar martijn van ons hele gezin!

Anoniem zei

hoe gaat ze deze advocaat betalen?
ook in natura zeker?
daarna klaagt ze hem aan.
martijn laat je niet gek maken door deze vrouw,ze was bekend nu gezonken en daar wil ze via jou rug wat aan doen,geld en bekendheid.
martijn ga lekker door met je leven,geniet van je gezin allemaal veel belangrijker.

Anoniem zei

hoe zij de advocaat gaat betalen ?
niet in natura deze man valt namelijk niet op de vrouwtjes. ik ken haar niet maar nu is duidelijk dat mr krabbe ook niet de ideale schoonzoon is .
van die voetstuk is die ook afgekukkeld

Anoniem zei

jammer dat tessa zo van de toren blaast,als ze een beetje ballen had(zoals we dat zeggen)dan was ze niet ondergedoken,de heldin.zie martijn ondanks alles gaat hij gewoon door.en wat betreft de IDEALE schoonzoon,dat bestaat niet.volgens mij wil martijn ook niet op een voetstuk staan(waar mensen hem zelf plaatsen)maar wil hij gewoon met beide benen op de grond staan.ook ben ik van mening dat waar 2 vechten er ook 2 schuld hebben.sommige mensen daarin tegen blazen hun verhaal op.WAAROM??om negatieve aandacht te krijgen,ze heeft het waarschijnlijk op een positive manier geprobeerd dat lukte niet dan maar op de negatieve,en nu is het martijn,wie volgd.

Anoniem zei

jammer zo zie je maar weer iemand die te goed is ..word vaak slecht gemaakt door dat ze hun zin niet krijgen,,,,zal wel wat gebeurt zijn ,,,maar geloof niet alles wat ze zegt ....sterkte martijn .....en ook martijn zen vrouw sterkte ,,,,,

Anoniem zei

deze wijf deugt niet ik geloofde het direct al niet .ze liegt en verzint van alles om martijn kapot te maken zeer ongeloofwaardig verhaal .gewoon gefrustreerd wijf die haar zin niet kan krijgen en dan moet martijn het schlachtoffer worden .je zat zeker ondergedoken omdat je je niet meer durfde te vertonen na al die leugens,sterkte martijn ik weet dat het niet waar is .

Anoniem zei

nee daT MENS LIEGT MARTIJN IK STA ACHYTER JOU EN MEID LIEG NIET GA WC POETSEN ANDERS DEUG JE NERGENS VOOR HOU VOL MARTIJN

Anoniem zei

Die vrouw spoort gewoon niet en ze ziet er afschuwlijk uit een monster dat geld eruit wil slaan En als ze zo stoer is had ze hen meteen moeten aangeven ze heeft toch ook leuke dingen met hem mee gemaakt en zij wist dat hij een relatie heeft ze heeft het gewoon uigedaagd dat vies ding

Anoniem zei

Of is het niet anders om dat het Tessa niet aanstond dat Martijn haar niet wou en daarom een fles op zijn hoofd heeft kapot gemaakt. Die Tessa vraagt veel aandacht van de pers jammer dat iemand zo jaloers is en er alles er aan doet om hem kapot temaken met wat alles wat hem lief is.

Anoniem zei

En wat ik dan weer niet begrijp, is dat die Tessa aangeeft dat ze hem meerdere keren met een wodka fles heeft geslagen. In een dergelijke situatie doe je dat flink hard, en ws ook richting zijn hoofd (zou ik wel gedaan hebben als ik bijna verkracht werd) maar nergens vind je foto's of wat dan ook van een martijn met blauwe plekken, dat is toch ook raar!! als dit deel zou kloppen met wat zij zegt, dan was dat zeker ook zichtbaar bij Martijn, en er is niks te zien.

Tessa is jaloers, ze wilde Martijn, die wo niet, en hup dan doe je dit. Het is sneu voor de mensen die echt verkracht zijn, want door mensen als Tessa, worden vrouwen niet altijd gelooft!!

Anoniem zei

de waarheid zal wel ergens in het midden liggen...maar verkrachting lijkt mij niet!!!waarschijnlijk voelt tessa zich gebruikt!
en hoopte ze op een toekomst met martijn,laten we eerlijk zijn amanda en martijn hebben dan wel 4 kinderen..dat zegt niets over de liefde tussen die twee...die martijn komt toch wat tekort!!als bnn ga je je gewoon niet inlaten met deelnemers van tv progammas!lekker onproffesioneel..dat het amanda allemaal niks zou doen en achter haar man blijft staan!!op den duur gaat dat echt niet werken wantrouwen blijft...wens die twee veel succes..

Anoniem zei

ktijgt de dame? misschien veel geld van iemand,die martijn een hak wil zetten en jaloers is dat hij veel in de be lanstelling is?of misschien heeft iemand in de plaats willen staan voor de tv?waar van kan zij anders spong van betalen, hier zit een luchje aan.

Anoniem zei

beter hadden ze samen een jointje gerookt
was het er vreedzaam aan toe gegaan
de 'witte tornado' heeft ze geen goed gedaan!!

Anoniem zei

Wat een zielig diep in de afrond gezakt mens is die Tessa. Ze heeft ze niet op een rij. Lekker andere mensen mee de afrond in nemen omdat je er zelf zo een puinhoop van hebt gemaakt. BAH!

Anoniem zei

Vriendinnen met de dikke lesbo club Groenenstein hazerswoude!

Anoniem zei

Beste Mensen,

Ik kan me goed voorstellen dat die ex van Tessa possitief is, want hij is allang blij dat ie er van af is.
Als ze gaat winnen hoeft hij minder te betalen.
Zit natuurlijk ook een verborgen agenda achter.

Groetjes Anoniem.XXXL

Anoniem zei

Al zou ik alleen met dat en een baviaan op een onbewoond eiland zitten en zij wilde wat, dan koos ik nog voor die baviaan..Wat een biatch..Media geil, dat is wel bewezen met dat bus verhaal..En als die SMS'jes echt zijn dan blijkt maar weer dat ze alles aan het doen is om in de aandacht te komen. Schijnbaar krijgt ze die niet meer omdat ze er zo uit ziet..Vraag me wel af hoe je zo ver kan komen als vrouw..T'is net een ander ineens..die oudere foto en die nieuwe..brrrrrrr afgeleefd en die huid mag nodig gestreken worden..bahhhhh wat een engerd..

Anoniem zei

Die griet heeft gewoon borderline

Anoniem zei

Ik wil niet oordelen maar omdat ikzelf ervaring heb met verkrachtingszaken kan ik opmerken dat ik het vreemd vind dat deze Tessa die beweerd verkracht te zijn zo lang met aangifte doen heeft gewacht, daarbij komt nog dat nergens te lezen is of zij ook verwondingen(blauwe of beurse plekken enz.) had die een verkrachting met zich mee brengt.

Een ander aspect is dat als je verkracht ben het liefste dit wil vergeten uit schaamte gevoel, en zeker dit niet herhaaldelijk onder de aandacht wil brengen.

Ik kijk er dan ook helemaal niet van op dat zij niet is verkracht en dit verzonnen heeft en wellicht zoals enkelen al noemden is zij op wraak uit omdat dhr. Krabbe terug is gegaan naar zijn vrouw met wie hij kinderen heeft, lijkt mij een logische keuze omdat de kinderen altijd de dupe zijn van een scheiding, ikzelf zou ook die keuze maken ongeacht wat een ex hiermee zou doen.

Sterkte met deze zaak

Ome Kees, hulpverlener

Anoniem zei

ik geloof er geen bal van. Wat wil ze ermee bereiken?? en dan zitten zeiken dat haar leven een hel is geworden? MENS jij hebt zelf de pers erbij gehaald! ben je soms boos omdat je bent afgewezen? Martijn je bent ook een eikel! wat heb je uberhaupt ooit gezien in zo'n lelijk b"L#%tch.
strafpunten krijg je hiervoor martijn! EN NIET ZO ZEIKEN TESSA..WHAT GOES AROUND...........

Anoniem zei

3 jaar later is mvr stinkhoer weer betrapt dat ze andermans vent probeert te krijgen! Als ze dan betrapt word schijt ze in haar broek en roept dat ze geen ellende wil... gelukkig is er bewijs op papier hoe ze iemand uit de tent probeert te lokken voor ze weer een poging doet dat kutje verkracht is. Triest, vies wijf