dinsdag 31 mei 2011

Het is weer eens zover. Relnicht Gordon stapt opnieuw uit de Toppers. Hopelijk wordt het hem door de andere (echte) Toppers verboden om ooit weer terug te keren

Het is weer eens zover. Gordon stopt weer met de toppers. In september 2009 was dat ook het geval. Toen werd middels een persbericht duidelijk dat Gordon per direct zou stoppen met de Toppers. 'Goor' benadrukte toen dat hij zelf de groep verlaat en er niet is uitgezet.

Inmiddels is het mei 2011, nog geen anderhalf jaar later en de wispelturige Gordon stapt weer uit de Toppers. Weer, dat kan dus alleen als ie weer begonnen is. Het begint een beetje op Heintje Davids te lijken.

Hopelijk wordt het hem door de andere (echte) Toppers verboden om ooit weer terug te keren. Want op die manier kun je niet echt op een ander bouwen. Je weet met zo iemand ook niet echt waar je aan toe bent. Bovendien is Gordon volgens velen de minst goede zanger. Dus echt gemist zal hij niet worden.

Gordon gaat zich volledig richten op Los Angeles, the Voices en tv-werkzaamheden, laat de zanger weten. "Ik wil mijn tijd en energie goed gaan verdelen. Ik denk dat ik creatief gezien op een hoogtepunt stop binnen de formatie." Het besluit om te stoppen is volgens Gordon in goed overleg besloten. Hij verlaat de zangformatie na de aankomende editie. Dat betekent dat hij volgend jaar niet meer zal terugkeren op ’s werelds grootste meezingfeest.Publish Post

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Pfff, nu die andere gasten nog!

Anoniem zei

Mooi zo.

Reetkever zei

Ongelovelijk. Zo'n relnicht als Gordon zonder talent, dat ie zoveel aandacht hiermee krijgt. Het is gewoon een lozer die denkt dat creatief is, maar de echte creatieve homo's weten wel beter. Gordon is zo creatief als een zaadlozing bij een foto van Patty Brard. Laten we hopen dat Gordon ook zo snel mogelijk stopt met zijn overige werkzaamheden en laat hem ergens verdwijnen waar het licht niet schijnt: in zijn eigen reet.