zaterdag 12 november 2011

De Grieken verspillen ons geld!

De Grieken verspillen ons geld!

De Grieken betalen een gracht van 120 kilometer lang, 30 meter breed en 7 meter diep om illegale immigranten tegen te houden, en dat doen ze van ons geld.

De Grieken verspillen ons geld!
De Grieken verspillen ons geld!
Het is van de zotte dat de Grieken miljarden schuld hebben en nu een onzinnige gracht gaan graven van onze centen. De Grieken zouden elke cent die ze nu nog uitgeven moeten verantwoorden. Ze moeten in elk geval heel goed met het geld van Europa omgaan. En daar hoort het graven van een 120 kilometer lange gracht zeker niet bij!

De Grieks-Turkse landsgrens van circa 200 kilometer loopt grotendeels langs de rivier de Evros. Vorig jaar kwamen circa 40.000 illegalen via Turkije de noordoostelijke regio Evros EU-land Griekenland binnen. Het totale aantal illegale migranten was ongeveer 128.000. Begin dit jaar maakte Athene bekend een hek van 12,5 kilometer lang en 3 meter hoog en uitgerust met warmtecamera's te plaatsen om illegale immigratie tegen te houden. Dat plan stuitte op veel kritiek.

6 opmerkingen:

Flying Dutchman zei

wWerkgelegenhieid minder immigratie...win win situatie

Mischien kunnen we een gracht om europa graven

Anoniem zei

Gracht om Nederland lul.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Ron zei

Money well spent...

Willem zei

Het is niet alleen in het belang van de Grieken dat illegale immigranten worden tegengehouden. Het zijn toch voornamelijk de Nederlanders en de Duitsers die de buitenlanders buiten de deur willen houden. Het is in het belang van heel Europa dat de grenzen beveiligd zijn, dat betekent dan ook dat het prijskaartje voor Europa is! Niet meer dan logisch lijkt mij!

Anoniem zei

Wat een onzin bericht ze krijgen er subsidie voor. Daarnaast betaald griekenland wel deze gracht maar stimuleert het zijn eigen economie ermee. Zie bijvoorbeeld china die bouwt "spook" steden (steden voor bv. 100.000 mensen die maar voor 10% bevolkt worden)