dinsdag 16 augustus 2011

Gruwelijk ongeluk: Drie studentes gewond nadat een open dubbeldekker onder een viaduct rijdt. De studentes komen met hun hoofd tegen het viaduct. Zeker 1 studente is zwaargewond.

De dubbeldekker waarin de studentes stonden
Gruwelijk ongeluk: Drie studentes gewond nadat een open dubbeldekker onder een viaduct rijdt. De studentes komen met hun hoofd tegen het viaduct. Zeker 1 studente is zwaargewond.

Op de Rubenslaan in Utrecht raken maandagavond 15 augustus drie personen gewond. Ze komen daar met hun hoofd tegen een viaduct.

Het is nog niet duidelijk hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren. Heeft de buschauffeur gemeld dat er een viaduct aankwam of niet? Hebben de studentes het niet gehoord en waarom niet? De politie onderzoekt de zaak.

Die avond omstreeks acht uur rijdt een bus over de Rubenslaan. Het is een dubbeldekker zonder dak. In de bus zitten allemaal studenten. Het gezelschap bestaat uit ongeveer 20 personen. Als de bus onder het viaduct rijdt, botsten drie vrouwen met hun hoofd tegen het viaduct. Daarbij raken ze gewond. De slachtoffers komen uit Utrecht en zijn 19, 20 en 21 jaar.

Door de klap valt één vrouw bijna uit de bus. Een andere passagier kan haar nog net vasthouden. Twee van de vrouwen zijn ernstig gewond aan het hoofd. Ambulances brengen de slachtoffers naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer heeft een lichte hersenschudding. Zij kan later het ziekenhuis weer verlaten.

De getuigen in de bus zijn hevig geschrokken. De politie regelt voor hen een andere bus. Die brengt hen om een verklaring af te leggen naar het politiebureau. Daar kunnen ze desgewenst ook met Slachtofferhulp praten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zover mij bekend hoor je in je stoel tezitten,MET een veiligheidsgordel om.Msschn zijn in deze oude bus geen voorzieningen voor gordels.Dan zou het verboden moeten worden om hiermee te rijden.
Bovendien zijn deze "dames" geen kinderen meer en hebben zij hun eigen verantwoordelijkheid.
Sorry dat het zo cru over komt,maar zo zit de wereld in elkaar.
De chauffeur van de bus treft geen blaam vindt ik.Hij kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat passagiers op de dekken doen.

A.K te Amr

Anoniem zei

Het zijn maar domme hockey dozen. Who cares.

De Neet zei

'Ben bang dat de chauffeuer wel degelijk goed moet nadenken voordat ie een laag viaduct onderdoor gaat. Zeker ook omdat ie weet dat er mensen kunnen staan. Dan wel borgen dat iedereen zit.

Ik hoop dat het met de meisjes goed komt.

De Neet