donderdag 2 februari 2012

Geen reünie voor Rob Kamphues, Mona-Liza Machado en hun baby

Mona-Liza Machado

De mooie Mona-Liza Machado
Er komt waarschijnlijk geen reüinie tussen Rob Kamphues en zijn ex Mona-Liza Machado. Of Rob zijn baby wil zien is maar de vraag.


Rob Kamphues (presentator van o.a. De Reünie) wil zijn kind, dat ex-geliefde Mona-Liza Machado (Freelance Journalist en oprichtster Double Dutch Media), bij zich draagt, niet zien. De KRO-presentator heeft de moeder van zijn kind zelfs laten opsluiten in een politiecel omdat zij hem zou stalken.

Machado raakte eind vorig jaar zwanger van Kamphues, toen de twee een korte relatie hadden, zo meldt de Telegraaf. Nadat de oud-medewerkster van SBS6 in verwachting bleek, beëindigde de presentator de relatie. Hij stelde dat hij de keuze van de vrouw om het kind te houden zou accepteren, maar dat ze er niet op hoefde te rekenen dat hij ook voor het kind zou zorgen.

Mona-Liza zou daarop verschillende malen contact hebben geprobeerd te zoeken, maar hierin slaagde ze niet. Toen ze op een avond Robs woning opzocht in Broek in Waterland was naar verluidt voor hem de maat vol: hij belde de politie, beschuldigde de vrouw van stalking en liet haar opsluiten in een politiecel.
Mona-Liza Machado


De ex van Rob Kamphues is door de politierechter in Haarlem veroordeeld voor 120 uur voorwaardelijke werkstraf. Mona-Liza kreeg deze straf omdat Rob Kamphues haar aanklaagde voor stalken en het plegen van huisvredebreuk in zijn woning. Mona-Liza Machado is hiervoor schuldig bevonden. Mona-Liza Machado is het hier niet mee eens en ze gaat in hoger beroep.

Baby Monica Louise

Baby Monica Louise
Baby Monica Louise is de dupe van dit alles. Rob Kamphues en Mona_liza Machado zouden eens normaal moeten doen en misschien beide hun excuses aan elkaar moeten maken.Monica Louise heeft recht op ouders die op een normale manier met haar omgaan. 

24 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik voed my 2 meiden al jaren alleen op en ik doe het zelfs zonder familie leden en zonder ammonitatie! Mijn advies ga verder met je leven en gun je dochter het aller beste in haar leven ook al is het zonder vader.

Anoniem zei

Knappe vrouw!

Anoniem zei

Vast een prachtig kind geworden met zo'n mooie moeder.

lida zei

het is ook wel heel stom om met twee maanden al inverwachting te raken.dat hoeft in deze tijd niet meer. dus dan moet je ook niet zo zeuren. maar het gaat hier om een bekend persoon dus ze wil er vast een slaatje uit slaan.

Anoniem zei

@ lida, inderdaad stom. Maar vooral stom van Rob K

Anoniem zei

Het is toch eigenlijk belachelijk dat je als man gedwongen wordt om voor een ongewenst kind te moeten betalen. Deze dame is zwanger geworden, hoe ongewenst is dit van haar kant geweest. Heb heel sterk het gevoel dat Rob er ingeluisd is. Maar tegelijkertijd ook dom ben je dat je in deze tijd van HIV/AIDS er voor kiest om onveilige sex te hebben. En als bekende Nederlander moet je niet raar opkijken als dit dan gebeurd. Als blijkt dat het van hem is, ja dan zit hij er aan vast. Rob: ga op de blaren zitten, maar laat dat kindje hier niet de dupe van worden. Je bent nu toch haar papa. Bezoekregeling dan maar, zit de dame vast ook niet op te wachten die had een gezinnetje verwacht samen met Rob. Ik zeg koude kermis, dus dat is haar oogst.

Anoniem zei

Een kind hoort gewoon contact te kunnen hebben met zijn/haar vader. Waar 2 wippen zijn 2 schuld. Had ie maar beter uit moeten kijken.En dan wegrennen voor de gevolgen. Erg kinderachtig hoor. zegt meer over hem dan over haar.

Anoniem zei

wat een gezeur! ze kende elkaar net, en hij is duidelijk geweest, ze wilde het toch houden, dan alleen opvoeden, had je maar je verstand moeten gebruiken, hij ook, maar uiteindelijk heef zij zelf besloten het kindje te houden, wetende dat hij zich er niet mee zou bemoeien, dan moet je nu ook niet zeiken.

Anoniem zei

Te triest voor woorden. Een bekende nederlander die dit laat gebeuren en een onbekende nederlander die het toch ook laat gebeuren. Zit op de blaren man, accepteer de consequenties, het zal je achtervolgen als je dat niet doet. Gun het kind op zijn minst een soort van papa. je hebt geld zat volgens mij.

Anoniem zei

Heftige reacties allemaal, je zou maar in deze positie zitten. Je wilt in je hart toch het liefste een leuk gezinnetje. Het kindje is uiteindelijk de dupe. Zoals zoveel kinderen de dupe zijn op deze wereld. Het kindje kiest er niet voor. Dus kom op Rob gewoon dokken voor je kind. Een beetje vaderliefde kan ook geen kwaad, die geef je namelijk wel aan je andere twee zoons. Je dochter wil uiteindelijk toch ook een vader.

Anoniem zei

Typerend voor de Nederlandse, eerst ik hou van jou, hou van je, ik wil een gezin en dergelijke, dan zijn ze, zoals altijd vluchten bij de eerste moeilijkheid.
Niet alleen is deze man, alle Nederlanders zijn zo lafaard die altijd stenen te gooien met een excuus meer om de stenen te verbergen.
Arme vrouwen die nog geloven in deze monsters.

Anoniem zei

Een kinderwens moet van twee kanten komen. De vrouw zorgt ervoor dat ze niet zwanger wordt een man zorgt ervoor dat er geen ziektes worden verspreid.

Hij heeft hiervoor niet gekozen (haar nalatigheid) dan moet zij deze dan ook beschouwen als een zaaddonor zonder verdere verplichtingen.

Anoniem zei

Voor dit soorten vrouwen is maar één naam: h...!

Anoniem zei

Waardeloze kerel!

twee personen hebben sex gehad en twee hebben de verantwoordelijkheid. Je kunt geen abortus afdwingen bij de vrouw! De baby is gezond!! en deze man laat zich wel kennen door de zogenaamde grove onwaarheden te laten plaatsen op zijn blog. verschrikkelijk.. hij heeft afgedaan voor mij!! Ik hoop dat deze vrouw het verdriet te boven komt gezien haar machteloosheid en fustratie.. wie wordt hier nu gestraft?? ik hoop dat hij mag dokken!! en dat de baby gezond op mag groeien met de liefde van de moeder en hopelijk later een andere lieve man!

Anoniem zei

Nooit oordelen over een ander z'n privésituatie. Stel je voor dat je zelf net een 'relatie' hebt met iemand en ze vertelt dat ze zwanger is. Niet iedereen zit daar op te wachten. Voor zover je over een relatie kunt spreken na een paar weken. Lijkt me in ieder geval geen stabiele basis om zwanger te gaan raken. Dus...

Anoniem zei

Blijkt maar weer wat een naar mannetje RK is; voor de camera een 'vette bek', verder een naar onderkruipsel.

Anoniem zei

Ik zou wel eens willen weten hoeveel abortussen deze dame heeft laten plegen.'
Maar deze zwangerschap is geld waard, zielig voor het kindje. Het lijkt me geen goede moeder, ze kijkt zo raar uit haar ogen en dat is op alle foto's.

Anoniem zei

Wie praat er nou over niet betalen. Dat is in Nederland bijna onmogelijk bij kinderalimentatie en dat weet Rob zeer zeker. Of het het verstandigste is om wel of niet als vader in haar leven te zijn, zal moeten blijken. Lijkt me niet goed, als ouders nu al zo onvolwassen met elkaar omgaan.

Anoniem zei

Die kloot heeft ervan genoten en dacht zeker 'That's It' ,zo denken alle viezerikken maar hun verantwoording nemen ho maar. Zo gaat het met die ingenomen figuren die denken alles te kunnen als even op de tv te zien zijn.
Gewoon dokken en niet zeuren! Eerlijk gezegd zou ik zo'n vader niet willen!!

ruuhuub zei

Je moet niet alles geloven wat de media zegt, want de presentator wil wel degelijk zijn kind zien!

Anoniem zei

Wat is ammonitatie?

Anoniem zei

De relatie duurde 2 week en dan zwanger met de hedendaagse anticonceptie mogelijkheden dom uiteraard en wel van beide, voor het zingen de Kerk uit werkt niet. Mensen stalken is idioot net zoals mensen pushen het kind weg te laten halen. Als Mona-liza een een vaderfiguur nodig is die Rob niet wil zijn kan ze altijd even bellen hoor, mijn dochter voed ik al vanaf 10 maanden alleen op omdat moeder andere dingen belangrijker vond.

Anoniem zei

Goh wat vind iedereen het toch belangrijk zijn of haar mening te verkondigen!
Lekker belangrijk wat andere mensen vinden!
Get a life!

Anoniem zei

@4 mei 2012 09:25

Jij hoeft dit niet te lezen, en ook niet te schrijven trouwens!