dinsdag 1 november 2011

Laat Mauro en de 20 andere 'Mauro's toch lekker in Nederland blijven

Laat Mauro en de 20 andere 'Mauro's toch lekker in Nederland blijven! 

Laat Mauro en de 20 andere 'Mauro's toch lekker in Nederland blijven
Laat Mauro en de 20 andere 'Mauro's toch lekker in Nederland blijven

Dit gezeur over deze jonge en de 20 soortgelijke 'gevallen' heeft de staat al tonnen gekost!

De urenlange discussies in de kamer kosten de Nederlanders wel tonnen. En dan gaat het helemaal nergens over. Het gaat over een jongen die al helemaal is ingeburgerd. Die zich goed gedraagd. Die gewoon voor zijn gevoel al een Nederlander is. We hebben zat mensen in Nederland wonen die niet zijn ingeburgerd, geen Nederlands willen spreken, en zich dan ook nog geen Nederlander voelen. Misschien zelfs heel veel te zeuren hebben over Nederland. En die mogen gewoon blijven. Wat een gezeur.

Laat Mauro en zijn 20 soortgelijke lotgenoten gewoon blijven, laten we vooral niet tonnen aan geld door kamervragen ect verspillen

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja wat een gedoe, wel die minderjarige kinderen binnenlaten en dan weer eruit schoppen als ze geintegreerd zijn wat een beleid !

Anoniem zei

Dit is gewoon ONGELOOFELIJK

Anoniem zei

Al je ze laat blijven gaan ze uiteindelijk ook de samenleving wat opleveren en kunnen ze als voorbeeld dienen voor andere

Anoniem zei

Het is niet alleen ONGELOVELIJK, het is ronduit schandalig!!!Ga ilegale criminelen opspeuren en uitzetten ipv een keurige jongen die zelfs wil studeren!!!Typisch dat domme Nederland....Daarom ben ik blij dat ik weg ben......NIET trots op dat ik Nederlandse ben!!

Anoniem zei

Mauro hoort gewoon hier bij zijn pleegouders, dit gerommel duurt ons al te lang moet je nagaan hoe deze jongen zich voelt en vele lotgenoten van Mauromitecro

Anoniem zei

Deze en alle andere regeringen moeten zelf eens goed in de spiegel gaan kijken. iemand die asiel aanvraagt moet binnen 3 maanden weten waar hij/zij aan toe is. Als je een procedure 8 jaar kan rekken dan mankeert er iest aan de regelgeving en het beleid omtrent deze zaak zaken. Dus regering neem je verantwoordelijkheid door je hand in eigen boezem te steken. Dit is geestelijke mishandeling van assielzoekers? En dat in een democratisch land?

Anoniem zei

20andere??????
hoe komen ze aan die kop.


1weg de ander ook weg zoals mauro.

Iris zei

Het zijn hun eigen kinderen zeker niet....
Vindt dit, en vele andere besluiten, zo ontzettend triest...

Anoniem zei

Dit valt onder kindermishandeling en daar staan gevangenisstraffen op

Anoniem zei

En waarom? Omdat hij nu toevallig zo zielig in de pers wordt tentoongesteld. Aangezien jullie zgn zo sociaal zijn met allerlei buitenlanders, wil ik jullie er even aan herinneren dat er in Indonesie nog honderden Indische Nederlanders zijn achtergebleven dankzij Nederland. Zij werden keer op keer door Nederland geweigerd omdat ze niet aan hun juiste papieren konden komen door al die onlusten en oorlogen destijds. Dankzij Nederland worden zij thans als paria's in Indonesie behandeld omdat zij destijds aan Nederlandse zijde stonden en dus worden gezien als heuler met de bezetter destijds, t.w. Nederland.
Ik zal dus maar gauw vragen of zij ook al hun kinderen op het vliegtuig willen zetten zonder ouderlijke begeleiding en dan eens kijken of jullie ook zo sociaal zijn met de kinderen van jullie voormalige slavernijkolonie! Maar daar zal ik jullie behalve een boel hatelijkheden niet over horen natuurlijk! Die geschiedenis vergeten ze hier liever. Maar snikken om een jongen die - hoe triest ook - willens en wetens door zijn moeder naar dit land is gestuurd omdat ze ook wel wist dat ze hier graag snikken om een zielig kind, dat is veel interessanter natuurlijk en staat zo lekker lieflijk!

Anoniem zei

Mauro Manuel was tien jaar toen hij door zijn familie op het vliegtuig naar Nederland werd gezet. Hij werd hier opgevangen door zijn oudere zus, die net als enkele broers reeds in ons land verbleef. Na een halfjaar bracht zij hem naar de politie en vertrok met de noorderzon. Op het politiebureau vroeg het achtergelaten kind asiel aan.

Het feitenrelaas, zoals beschreven in een vonnis van de Haagse rechtbank van vorig jaar, bewijst op z’n minst één ding: de familie van Mauro wist dat ons land geen alleenstaande minderjarige asielzoekers uitzet. Hoewel zijn asielaanvraag al in 2003 was afgewezen, mocht de Afrikaanse jongen dus tot zijn achttiende blijven. Hij werd ondergebracht bij een pleeggezin, ging naar school en belde volgens het rechtbankverslag een tot twee keer per maand met zijn moeder in Angola.

Fernando R.M. Vega zei

Blij dat de wet wordt toegepast. Dat dit inhoudt dat Mauro het land uit moet, het zij zo!
Het hek is van de dam als we elke fortuinzoeker die de media opzoekt maar tolereren en toelaten.
Voor allen die het steeds maar het punt aanhalen dat hij hier al zo lang is: diezelfde tijd heeft hij in zijn geboorteland mét zijn moeder doorbracht. Dezelfde biologische moeder die alsmaar tegen adoptie stemde.
Waarom dan die misplaatste empathie voor iemand die de boel heeft bedonderd? Daar krijg je plaatsvervangende schaamte van!! We mogen anders wel flink zeegebied gaan inpolderen willen we al deze asielzoekers kunnen huisvesten.
Jammerlijk dat ze de criminele allochtonen dan weer níet het land uitsmijten. Ik zou juist dáár beginnen om het land leefbaarder te houden en te maken