woensdag 6 juni 2012

Rapper MF Juice is een laffe viezerik. Deze pedofiel doet zich heel anders voor dan hij in het echt is (Gregory Dos Santos)

MF Juice

MF Juice
Rapper MF Juice is een laffe viezerik. Deze pedofiel doet zich heel anders voor dan hij in het echt is.

Hij durft niet eens zijn echte naam te noemen. MF DJ Juice. Wat een naam. Mother Fxxxxr. Welke vent noemt zichzelf nou DJ Juice? DJ Sap. Haha, wat een loser. Ik zie hem al staan. 'Hallo mijn naam is DJ Sappie.' Snie sna snappie...

Maar goed, het komt er gewoon op neer dat deze pedofiel met zijn sappige naam, het wel voor elkaar krijgt om jonge meisjes gek te krijgen. Niet met eerlijke liefde, maar vooral met bedrog. Heel veel bedrog.

MF Juice, die gewoon Gregory Dos Santos heet, heeft een voorkomen dat door veel meisjes als aantrekkelijk wordt gezien. Dat weet hij en daar maakt deze pedofiel gewoon keihard misbruik van. Elke volwassen vent die nu weet dat Grogoory (ja goor) op kinderen valt, zou hem met minachting moeten benaderen. Deze zielige jongen is niet stoer. Hij is zo fout!

Gregory Dos Santos
“Hij is een mooiboy, met z’n lichte huid, z’n babyface en al die tattoos”, vertelt een van zijn slachtoffers in Metro. “Jonge meiden vinden hem fantastisch. Hij slijmt tot ze voor hem zijn gevallen en vervolgens zuigt hij ze leeg.” Voor loverboypraktijken is MF Juice nooit gepakt. “Gregory komt overal mee weg.” Maar een loverboy is MF Juice natuurlijk wel!

Inmiddels is onze sappige sukkel al in februari 2012 opgepakt. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij de verdwijning van Lisa en Jaimy uit De Meern en Vleuten. Het is inmiddels begin juni 2012 en de Juicy loverboy zit nog steeds vast.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Meisjes moeten ook eens gaan beginnen na te denken. En niet voor die zogenaamde mooiboys te vallen. Ouders moeten dat duidelijk maken aan dit soort zielige meisjes, te naïef om te denken dat deze jongen alles voor ze doen. Ik heb zelf ook een mooiboy, lichte huid, baby face, grote ogen een coole look alleen geen tattoe en hij is 15 jaar. Elke dag leer ik hem respect te hebben voor mensen en vooral voor meisjes.

Peter, Rotterdam zei

Deze meisjes hadden beter kunnen weten, maar het feit blijft dat dit kereltje een vieze pedofiel is en gewoon heel erg lang moet worden opgesloten.

Peter, Rotterdam zei

Hij misbruikte een van de meisjes en dwong ze tot prostitutie, smeerlap.
Hopelijk pakken ze hem in de bajes keihard aan ( Bron : http://dnu.nu/artikel/6027-vermiste-meisjes-werden-gedwongen-tot-prostitutie )

anonymuis zei

goddamn, deze blogje word zeker geschreven door een biatch

Anoniem zei

Laten we eerlijk zijn, de meisjes kiezen er zelf voor. Op de een of andere manier sluiten hun ogen voor de realiteit. Overigens gaan de meisjes ook voor het aanzicht en de looks hetgeen voort komt uit onzekerheid. Dat je daar niet zon loser voor nodig hebt zal door de meeste nooit worden begrepen. Meisjes maar ook volwaasen vrouwen worden dagelijks misbruikt door losers als deze. Vrouwen moeten eens wat meer eisen gaan stellen.

Anoniem zei

als die aan mijn kinderen had gezeten , had 4 jaar gewacht tot die uit de bak kwam en hem persoonlijk verzopen in de rotte.

Anoniem zei

Opsluiten die viespeuk, levenslang!

@anonymuis: "deze blogje" ?? Groep zes niet afgemaakt denk ik, ga terug naar school..