donderdag 29 maart 2012

Nederlander Raffles van Exel is een dubieus figuur.

Raffles van Exel

Gigolo Raffles van Exel
Nederlander Raffles van Exel is een dubieus figuur. Tot voor zeer kort hadden we in Nederland helemaal nog nooit gehoord van Raffles van Exel. Wie is deze man? Wie is Raffles van Exel eigenlijk?

Nu, kort na de dood van Whitney Houston, horen we ineens van hem. Dat vind Raffles, die zwaar mediageil is, in eerste instantie wel heel erg leuk. Maar nu blijkt dat hij verdacht wordt iets te maken te hebben met de dood van Houston, wordt het ineens toch iets minder leuk... Krantenkoppen als: 'Raffles van Exel betrokken bij dood Whitney Houston' zijn toch niet de manier waarop je in het nieuws wilt komen.

De Nederlander was op de avond dat Whitney verdronk in een badkuip, de hele avond bij de zangeres. Hij claimt de hotelkamer in het Beverly Hilton te hebben opgeruimd nadat Whitney dood was gevonden. En dat is nu precies wat er vreemd is aan het verhaal. Hij zou tijdens het opruimen namelijk ook bewijsmateriaal hebben weggewerkt. Bij dat bewijs zou ook cocaïne zijn. Raffles zou deze cocaïne zelf hebben gegeven aan Whitney Houston. In de Amerikaanse pers wordt Raffles van Exel ervan beschuldigd dat hij haar cocaïnedealer was.

Foto's verkocht
Raffles zou ook de foto van de badkuip waarin de zangeres overleed hebben gelekt naar de media. Net als de afbeelding van Whitney in haar doodskist.

Hij noemt zichzelf ‘vriend van de sterren’ en duikt geregeld tijdens dubieus entertainment nieuws. Ten tijden van de dood van Michael Jackson was hij bijvoorbeeld ook opeens een goede vriend van de familie Jackson.
Raffles van Exel met Whitney Houston

Ook andere Hollywoodsterren vertellen verhalen over hun Hollandse vriend. „Hij was er altijd als iemand down was. Hij loog, bedroog en manipuleerde”, zegt de bekende George Benson. Raffles zelf neemt zijn telefoon niet op. Volgens verschillende journalisten in Amerika is de dertiger ondergedoken. „Hij beantwoordt zijn telefoon niet, zijn voicemail is vol en ook op e-mail reageert hij niet.”

Gigolo
Raffles heeft naar verluidt in het verleden als gigolo voor mannen gewerkt, zo meldt de website Diary of a Hollywood Street King. Raffles zou onder meer een onderonsje hebben gehad met een bekende platenbons.

Volgens van Exel zelf, is hij de 'Founder/ President at Raffles Entertainment'. Dit is te zien op zijn LinkedIn Profiel: http://www.linkedin.com/pub/raffles-van-exel/27/a51/44. In die hoedanigheid heeft hij connecties met Ice-T, Patti LaBelle, Ray Charles, Michael Jackson, George Benson en andere bekenden.
Raffles van Exel met Jesse Jackson

Nederland
Inmiddels komen uit Nederland ook de verhalen los over Raffles. Danny de Munk weet te melden dat hij Raffles van Exel van vroeger kent. Hij kent hem al vanaf de schooltijd. "Hij wilde mijn vriendje zijn om zelf ook in de schijnwerpers te komen."

Raffles, die in zijn middelbare schooltijd de achternaam Dawson gebruikte, blijkt zelfs een contract te hebben gehad bij de manager van wijlen André Hazes, Jos van Zoelen! „Niet omdat hij zo goed kon zingen, maar omdat hij zo’n ongelooflijke charmeur was.” Jos zegt: „Raffles kreeg alles voor elkaar. Ik heb in 1987 een contract getekend, ook weer onder de naam Raffles Dawson. Ik weet ook niet waar de achternaam Van Exel vandaan komt waaronder hij in Amerika opereert.” Raffles van Exel oftwel Raffles Dawson lijkt over steeds meer zaken niet helemaal eerlijk te zijn. Als je zelfs moet liegen over je achternaam is het toch wel heel triest met je gesteld.

TMZ
De Amerikaanse showbizzsite TMZ ligt op dit moment zwaar onder vuur omdat de site Raffles van Exel zou beschermen. "Raffles was sinds 2005 een belangrijke bron en zou bovendien een seksuele relatie hebben met een van de eigenaren."

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vertrouw die rotkop voor geen meter!

Anoniem zei

Vuile gladjanus ! Ze moeten je samen met Keith Bakker opsluiten ! Eens kijken of je dan ook nog zo mediageil bent !

Anoniem zei

Raffles is iemand die altijd oog heeft gehad voor de noden van mensen, hij heeft vanaf zijn jeugd mensen in nood geholpen, dat is wie hij is, hij heeft het heel ver geschopt en is dichtbij de sterren gekomen, omdat hij naar hen luisterde en hen hielp zoveel als mogelijk. Daar waar niemand ze begreep, was Raffles om hen te omarmen, hen lief te hebben om wie ze zijn en niet om wat wij willen dat ze zijn, gewoon jezelf zijn, is bij Raffles te zijn.

Anoniem zei

@30 maart 2012 13:00
Precies! Vooral mensen die wat drugs nodig hadden!

Anoniem zei

Veel geleuter, met name mede tengevolge van jalousie, daar menigeen hetzelfde bewerksteligd zouden willen hebben gehad.
Danny de Munk moet ophouden het slachtoffer te spelen, van een tiener, tenzij hij zelf een slap karakter had/ heeft.
Hij mag zich vereerd voelen, dat een leeftijdsgenootje naar hem opkeek, in plaats van het zo negatief te bekrachtigen. Het waren nl. kinderen/ adolescenten.