woensdag 4 april 2012

Homo Gordon bedriegt zijn (inmiddels ex-) vriend Raoul van der Heijden met Terry Overkleeft in de Rotterdamse Baja Beach Club

Gordon bedriegt zijn (inmiddels ex-) vriend Raoul van der Heijden met Terry Overkleeft in de Rotterdamse Baja Beach Club.

En Raoul pikt dat natuurlijk niet. Op Facebook windt Raoul er geen doekjes om en schrijft hij dat Gordon hem heeft bedrogen en dat dat betekent dat het over en uit tussen Raoul en Gordon. Inmiddels heeft Gordon  bekend dat hij Raoul de afgelopen maanden al meerdere malen heeft bedrogen. Heel verstandig dus van Raoul om Gordon te dumpen. Eens een overspeler, altijd een overspeler!
Gordon en Raoul in betere tijden

Doordat Raoul op Facebook zijn hart lucht, weet nu de hele wereld van Gordons schuinsmarcheerderij. Raoul windt er geen doekjes om: “Van een super weekend in Milaan naar een bom die ontploft... Zal er niet te diep op in gaan maar doet pijn om erachter te komen dat je (ex)vriend vreemd gaat. Terug naar vrijgezel!”
Model Raoul van der Heijden

In de Rotterdamse Baja Beach Club heeft de zanger na een druppel teveel buiten de pot gepiest. Dit bevestigt Mirjam de Raaff, de belangenbehartiger van Gordon. "Ze hebben er een punt achter gezet. Meer details wil hij er niet over kwijt."

Huwelijk
Onlangs verkondigde Gordon nog dat Raoul voor hem ‘de ware’ is. Destijds sloot hij zelfs een huwelijk niet uit. Daarna was hij zelfs flink bezig om af te vallen zodat hij tijdens de trouwerij superslank zou zijn. Een trouwerij lijkt nu echter verder weg dan ooit en we zullen Gordon snel weer wat dikker zien.

Terry Overkleeft
Terry Overkleeft
Het bleef niet alleen bij zoenen, vertelt  Terry Overkleeft  aan De Telegraaf. "Gordon nam me mee naar zijn hotel en daar zijn ook wat dingen gebeurd. Laat ik het erop houden dat we een gezellige avond hebben gehad..." Maar Terry houdt er blijkbaar wel van om op te scheppen over zijn one night stands. Hij heeft foto's van Gordon gemaakt en die met anderen gedeeld.

Terry heeft zijn eigen website: http://terry.jouwbegin.nl/

Huilend
Inmiddels vind half Nederland het heel zielig voor Gordon. Onder andere omdat meneer huilend op TV vertelt hoe erg het allemaal is. In RTL Boulevard wordt door Albert Verlinden gezegd dat je moet oppassen vanwege de mobieltjes en de foto's die daarmee worden gemaakt. Triest! Zo geniepig is Albert Verlinden blijkbaar. Ga maar lekker vreemd en besodemieter iemand rustig, maar let op dat je niet gesnapt wordt. Fout Albert! Je moet een ander gewoon niet bedriegen.

Gordon meldt net zo dom, en zijn ware aard tonend: 'De volgende keer maar weer in de darkroom'. Tja, als je liever in de darkroom op je knieën gaat voor een ander, moet je misschien ook niet willen trouwen.

Ouder of opblaaspop
De nieuwe vriend van Gordon
Na de pijnlijke liefdesbreuk met de 24-jarige Raoul weet Gordon het zeker: geen jonge vriendjes meer. “Zelf heb ik nu wel geleerd dat mijn nieuwe ideale partner toch ouder moet zijn dan 25”. Wat een onzettend domme opmerking!!! Alsof die paar maanden iets uitmaken. En alsof iemand die ouder is dan 25 het wel zou pikken dat hij maandenlang wordt bedrogen. Nee Gordon, jouw volgende relatie moet gewoon een opbaaspop zijn!

1 opmerking:

Anoniem zei

SMEERPIJPEN zijn het.Schaam jullie.hahahahahahahahahahah.