donderdag 19 april 2012

Het nieuwe EK-jurkje van Bavaria toont heel veel been!

De Bavaria V-Dress

De Bavaria V-Dress
Het nieuwe EK-jurkje van Bavaria - de V-dress - toont heel veel been!

Bavaria heeft gisteren het nieuwe jurkje onthuld waarin vrouwelijk Nederland Oranje naar de titel moet schreeuwen tijdens het EK voetbal deze zomer. Het jurkje, zeg maar rustig een heel kort mini jurkje, is ontworpen door het duo Spijkers en Spijkers. Zij gaven het jurkje de naam 'V-dress' mee.
Heel veel blote benen onder EK-jurkje!

Het ‘overwinningsjurkje’ draagt een strakke band rond de heupen, een V-hals met onze nationale vlagkleuren en een oranje met blauw vlak. Het jurkje is daarmee een typische Spijkers en Spijkers-creatie. Het jurkje werd gelanceerd door een groot aantal zeer mooie dames. Deze dames zijn allemaal mooi, slank en hebben niet alleen lang haar, maar ook zeer lange benen. Die lange benen werden door alle dames ook nog eens geaccentueerd door een paar zeer hoge hakken. Hopelijk zien we dit jurkje de komende EK heel veel. Vooral door slanke langbenige dames! En graag op hoge hakken...

Peer Swinkels, een directielid van Bavaria, is trots op het nieuwe jurkje: “Met het geraffineerde ontwerp van het ontwerpersduo Spijkers en Spijkers is de V-Dress de ideale opvolger en must have voor dit EK. Met deze jurk maakt vrouwelijk Nederland zich op om het EK in stijl tot een succes te maken en de overwinning te behalen.”

Olcay Gulsen presenteert Supertrash sexy ek jurkje 

Olcay Gulsen presenteert Supertrash sexy ek jurkje
Ook Olcay Gulsen van Supertrash heeft een sexy, oranje outfit ontworpen. Ze presenteert het jurkje zelf. Gelukkig heeft ze een geweldig lekker lijf. En ik vind de roze ultra hoge hakken helemaal geweldig!

Geen opmerkingen: