dinsdag 17 april 2012

Nieuws over het huwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie. Trouwdag is op zaterdag 11 augustus 2012

Nieuws over het huwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie

Brad Pitt en Angelina Jolie gaan trouwen
Deze week krijgen we ineens een opmerkelijke hoeveelheid nieuws over het huwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie.

Het begon een paar dagen geleden toen we ineens iets te horen kregen waardoor iedereen dacht dat de twee uit elkaar zouden gaan. Angelina Jolie zou namelijk vreemd zijn gegaan. Kort daarna hoorde we dat Brad daar woedend over zou zijn. Logisch. Normaal verwacht je dan dat de kansen op een huwelijk dan zijn verspeeld. Maar in dit geval blijkbaar niet. Angelina Jolie en haar Brad lijken toch te gaan trouwen.
Angelina Jolie op haar verleidelijkst!
De twee zijn al samen sinds 2005, een eeuwigheid naar Hollywoodbegrippen. olgens verschillende bronnen stapt het stel dit jaar nog in het huwelijksbootje in hun Franse villa aan de Côte d'Azur. De priester die de dienst gaat leiden zou James Haven zijn, de broer van Angelina.

De nieuwsberichten volgen elkaar nu in hog tempo op: Bijvoorbeeld over de trouwjurk die Angelina Jolie zal gaan dragen. Of dat Jennifer Aniston bij het huwelijk van Brangelina zal zijn.
Angelina Jolie in super sexy trouwjurk


Zaterdag 11 augustus 2012
Het koppel gaat op zaterdag 11 augustus 2012 in het huwelijksbootje stappen. Op deze dag vieren de ouders van Brad Pitt hun gouden jubileum. "Ze willen er echt een bijzondere familiedag van maken door hun trouwdag samen te laten vallen met die van Brad's ouders. De familie van Brad betekent veel voor Angelina. Vooral omdat ze haar eigen moeder aan kanker verloren is en een gespannen verhouding met haar vader heeft."

Op de gastenlijst staan ongeveer driehonderd gasten waaronder vele bekenden zoals George Clooney, Matt Damon, Johnny Depp en Tom Cruise.

Geen opmerkingen: