dinsdag 17 april 2012

Paris Hilton en Afrojack zijn nu officieel samen. Het stel is zoenend gefotografeerd

Paris Hilton en Afrojack samen

Paris Hilton en Afrojack
Paris Hilton en Afrojack zoenend
Zie ook: Eva Shaw is DJ Bambi is de vriendin van Afrojack

Paris Hilton en DJ Afrojack (die in het echt Nick van de Wall heet) zijn nu officieel een setje. De Nederlander Afrojack is de zoveelste verovering van hitsige Paris Hilton. We hebben allemaal de afgelopen maanden de berichten gelezen over Paris Hilton en Afrojack. Steeds weer werden ze samen gespot. En steeds weer hadden ze het samen gezellig. En steeds weer ontkenden beiden dat er iets tussen hun speelde.
Paris Hilton en Afrojack
Paris met beste vriend (jaja) Afrojack

Paris Hilton en Afrojack
Paris and Afrojack
Maar nu wordt het wel heel lastig om dat te gaan ontkennen. Want de foto's die we zien waarop de twee zoenend staan, spreken boekdelen. Paris Hilton en Afrojack zijn nu officieel een koppel.
More than just friends: Paris Hilton and Afrojack
Paris Hilton en Afrojack


More than just friends: Paris Hilton and Afrojack
Zijn Afrojack en Paris Hilton uit elkaar?

Zijn Afrojack en Paris Hilton uit elkaar? 

Vrienden van het koppel beweren dat de relatie tussen Afrojack en Paris op sterven na dood is. Nick van de Wall, Afrojacks echte naam, zou het naar verluidt zo druk hebben waardoor de twee langzaam maar zeker uit elkaar zijn gegroeid. Er zijn inmiddels ook al vele koppen in de media te lezen als: Afrojack dumpt Paris, Paris Hilton en DJ Afrojack uit elkaar? en Paris gedumpt door feestbeest Afrojack

Amanda Balk

Amanda Balk, de ex-vriendin van de dj, kijkt het met lede ogen aan. Zij is inmiddels bevallen van hun kindje. Afrojack zette haar na hun relatiebreuk op straat en liet niets meer van zich horen. “Ik had dit zeker niet van hem verwacht, juist omdat we samen zo graag een kindje wilden. Zo zie je maar hoe je je kunt vergissen in iemand, die je dacht zo goed te kennen.” Zegt Balk.

1 opmerking:

Anoniem zei

Eens kijken hoelang het duurt voordat de tape 'an Afro in Paris' verschijnt ;-)