donderdag 5 april 2012

Veel en veel te laag: OM eist maar 20 jaar cel en tbs tegen Robert M. (Mikelsons)

De strafzaak tegen Robert Mikelsons in Amsterdam. © anp
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag maar 20 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging geëist tegen Robert M. Dat is dus Robert Mikelsons. De schuldige in de Amsterdamse zedenzaak staat terecht voor het misbruiken van 67 zeer jonge kinderen en het maken van beeldmateriaal van het misbruik van 31 van die slachtoffers.

Triest
Het is in en in triest dat deze man van 27 jaar waarschijnlijk over 12 jaar, als hij 2/3 deel van zijn straf heeft gezeten, weer vrijkomt! Hij is dan 39 jaar en nog steeds gek. Wat gaat die man dan aanrichten? Die is dan compleet en compleet gefrustreerd. Misschien vlucht hij het land wel uit (als ie slim is). Maar dan ontstaat er ergens anders een mega groot probleem.

Robert M
Op kindermisbruik staat normaal gesproken maximaal 12 jaar, maar daar kwamen in deze zaak flink wat jaren bij, onder meer omdat M. een aantal kinderen samen met andere mannen heeft misbruikt en er sprake is van een samenloop van meerdere strafbare feiten.

Doodstraf
John de Mol vindt dat pedomonster Robert Mikelsons de doodstraf verdient. "De doodstraf zou opzich wel ingevoerd mogen worden voor dit soort mensen", zei hij in het RTL-programma Dit Was Het Nieuws.

Geen opmerkingen: