woensdag 23 mei 2012

Is Yolanthe Sneijder-Cabau zwanger van Wesley Sneijder?

Is Yolanthe Sneijder-Cabau zwanger van Wesley Sneijder? 

Waarschijnlijk is Yolanthe nu niet zwanger. Maar de geruchten dat Yolanthe zwanger is, doen eigenlijk al een jaar de ronde. Zo zou ze onder andere tegelijk met Liza van Jan Smit zwanger zijn. En daarvoor in mei 2009 zaaide het nepbericht: ‘Yolanthe zwanger van Wesley’ volledige verwarring op Twitter.
Yolanthe zwanger?
Aan Wesley de taak om Yolanthe een goede beurt te geven!

Een zwangerschap voor Yolanthe in 2013

En nu trekt Story n.a.v. een gesprek met Yolanthe (en gesprek met een anonieme bron) de conclusie dat de baby er in 2013 gaat komen. Yolanthe en Wesley laten zich niet opjagen. Ze zijn beide nog geen 30: “We zijn nog jong. Ik ben 28 en Wesley 29, dus we hebben nog alle tijd. In de praktijk zou het zelfs nog over tien jaar kunnen.”, “Mocht een baby zich nu aanmelden dan zijn we er natuurlijk ook dolgelukkig mee.”

Yolanthe in verwachting van liefdesbaby?

Een liefdesbaby zou de relatie die naar eigen zeggen heel goed is, nog wat extra's geven. Tot nu toe is er nog geen baby, maar aan het sexappeal van Yolanthe zal het niet liggen! Yolante is sexy genoeg om haar man zo wild te krijgen dat hij haar bezwangert. Vooral als ze spannende lingerie aanheeft.
Yolanthe zwanger?
Yolanthe is zo heel makkelijk te bezwangeren!


Yolanthe zwanger?
Yolanthe
Toen een paparazzo op 10 juni 2011 aan Wesley Sneijder vroeg wat voor een verjaardagscadeau hij zou willen hebben, antwoordde hij terwijl hij op het zelfde moment naar de buik van Yolanthe keek :"lots of babies."

Geen opmerkingen: