maandag 7 mei 2012

Syb van der Ploeg heeft losse handjes. Na een paar flinke klappen blaast Adriana het voorgenomen huwelijk af

Syb van der Ploeg heeft losse handjes. Na een paar flinke klappen blaast Adriana von Bannisseht het voorgenomen huwelijk af

Syb van der Ploeg en Adriana von Bannisseht hebben dezelfde kapper
Syb van der Ploeg - de zanger van de Kast - zou op vrijdag 18 mei 2012 zijn jawoord geven aan zijn vriendin Adriana von Bannisseht. Vandaag blijkt dat de bruiloft niet doorgaat. Dat meldde RTL Boulevard.

De officiële reden waarom het huwelijk is afgeblazen is niet gemeld, maar het mag duidelijk zijn dat de losse handes van Syb de mepper, niet bijdragen aan een mooie toekomst voor Adriana. We kunnen ons heel goed voorstellen dat als je tijdens de verkering al klappen krijgt, je wel voorzichtig bent en twijfelt of je echt wel met zo iemand wilt trouwen.

In april vorig jaar werd de 45-jarige zanger nog opgepakt toen hij op straat ruzie kreeg met zijn achttien jaar jongere vriendin. Getuigen waarschuwden de politie, waarna Syb een nachtje de cel in moest en uiteindelijk een proeftijd van twee jaar kreeg opgelegd.
Adriana von Bannisseht

 -Syb van der Ploeg vroeg Adriana von Bannisseht in oktober 2011 ten huwelijk.
-Syb van der Ploeg en Adriana von Bannisseht hebben elkaar eind 2010 leren kennen.
-Syb van der Ploeg is geboren in Dokkum
Adriana von Bannisseht
-Syb van der Ploeg werd echt bekend met het nummer In nije dei.
-Syb van der Ploeg is er kapot van. „Dit verhaal kent alleen maar verliezers. Maar dit moet. Ik kan haar niet gelukkig maken.”

Geen opmerkingen: