woensdag 2 mei 2012

Verrassend! Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden. Is er overspel is het spel? Heeft Sylvie Rafael bedrogen?

Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden. Overspel?

Pleegde Sylvie van der Vaart overspel?
Vrienden van Sylvie en Rafael van der Vaart laten aan het weekblad Party weten dat het stel gaat scheiden. En een scheiding is zeer verrassend. Vooral omdat het stel de laatste tijd vooral in het nieuws is omdat ze zo blij en gelukkig met elkaar zijn. Ze lijken na de ziekte van Sylvie zelfs nog dichter naar elkaar gegroeid te zijn. Voor velen hadden de twee een droomhuwelijk waarin de gedacht aan een scheiding niet eens naar voren kwam.

Zie ook: Toch een scheiding voor Sylvie en Rafael

Volgens het weekblad vertellen de bronnen dat het koppel de huwelijksbreuk pas na het EK Voetbal bekend gaat maken. Misschien omdat ze niet willen dat hun scheiding nog meer aandacht krijgt dan de EK. Journalisten uit veel landen zullen Tottenham Hotspur-voetballer Rafael en presentatrice Sylvie nauwlettend in de gaten houden omdat het nieuws van een scheiding altijd 'lekker verkoopt'.

Een van de vrienden van Sylvie zou uit de school hebben geklapt en meldt dat er al lange tijd geen sprake meer is van genegenheid tussen het stel. Er zou door advocaten van de voetballer en de presentatrice inmiddels al hard gewerkt worden aan een overeenkomst. Het Sylvia en Rafael zijn in gemeenschap van goederen getrouwd en er is natuurlijk best veel te verdelen na de scheiding.

Met deze benen krijgt Sylvie elke man gek!
Het stel is sinds juni 2005 getrouwd en hebben samen een zoontje: Damien van 6 jaar.

De reden van de scheiding is niet bekend, maar zoals zo vaak ligt het voor de hand dat er overspel in het spel is. En dan denk ik dat Sylvie de meeste kans heeft om een scheve schaats te rijden. Zij is een supermooie vrouw die elke man kan krijgen en die heel veel mannen het hoofd op hol brengt.

Sylvie kan heeeeeeel spannend kijken
Sylvie van der Vaart
-Sylvie van der Vaart is mooi
-Sylvie van der Vaart heeft een geweldig figuur
-Sylvie van der Vaart is supervrouwelijk
-Sylvie van der Vaart is zelfstandig
-Sylvie van der Vaart is het gezicht van Hunkemöller lingerie
-Sylvie van der Vaart draagt ultrakorte jurkjes

Op de Duitse google wordt al veel gezocht op "Sylvie van der Vaart scheidung"

Sylvie gebruikt haar twitter account om snel en ontkennend op de scheiding te reageren: "Preparing for Let's Dance! En lieve allemaal, het is welk blad ook alweer? Oh ja, de Party! Haha, effe serieus... Kus!!!"

Ontkenning
Sylvie van der Vaart en Rafael van der Vaart ontkennen nu steeds heftiger. Ze deigen nu ook met een aanklacht tegen weekblad Party. Dat hebben ze vaker gedaan toen Sylvie ziek was. Party besloot toen niet om een foto van een Sylvie met kort haar te tonen, maar een bewerkte foto van Sylvie met een kaal hoofd. Die zaak heeft Party toen verloren.

Geen opmerkingen: