woensdag 23 mei 2012

Waarom een indiaanse hoofdtooi goed is voor de kansen van Joan Franka bij het Eurovisie Songfestival

Waarom een indiaanse hoofdtooi goed is voor de kansen van Joan Franka bij het Eurovisie Songfestival.

Er is de afgelopen weken, vanaf het moment dat we Joan Franka met hoofdtooi () zagen, heel veel gezeur geweest. Is het wel of niet beledigend om een hoofdtooit te dragen? Wat was de toegevoegde waarde van de hoofdtooi? Gaat ze de hoofdtooi ook bij het Eurovisie Songfestival zelf dragen? Er kwam onder andere kritiek uit semi-indiaanse hoek.
Joan Franka heeft met hoofdtooi meer kans!

Allemaal gezeur en details!

Joan Franka met haar indianentooi
Natuurlijk moet Joan Franka de hoofdtooi dragen. Het liefst een die nog groter en opvallender is dan de eerste! Waarom? Gewoon omdat het de winstkansen erg vergroot. Het gaat bij het huidige Eurovisie Songfestival helemaal niet meer om de zangkwaliteiten. Het gaat om de act die wordt naargezet en bij de act hoort nu eenmaal een opvallende verschijning. Omdat we nu eenmaal niet een supersexy, rondborstige blondine met geweldig decollete hebben gestuurd, moeten we het ergens anders van hebben. De hoofdtooi zou ik zelf in eerste instantie zelf niet aanraden, maar nu duidelijk is hoeveel commotie de hoofdtooi oplevert, zou ik zeggen: geweldige keus die hoofdtooi.

Laten we hopen dat de anderen landen in Europa hier ook over gaan praten en dat daardoor de aandacht op de act van Joan Franka komt. De meeste kenners geven Joan Franka heel wat kansen voor de finale van het Eurovisie Songfestival. 'Dat Joan half Turks is levert ook heel veel stemmen op in Europa', zegt de Letse tv-maakster Aliyeva Mattuna.

Joan Franka

Joan Franka is inmiddels een bekende Nederlander, maar wat weten we van Joan?
-Joan Franka heet voluit Joany Franka Johanna Ayten Hazebroek
-Joan Franka is op 2 april 1990 in Rotterdam geboren
-Joan Franka is de dochter van een Nederlandse moeder en een Turkse vader
-Joan Franka deed mee aan het televisieprogramma The Voice of Holland.
-Joan Franka heeft op haar vingers L-O-V-E getatoeeëerd.
-Joan Franka is veel in het nieuws vanwege haar indianentooi
-Joan Franka schreef het nummer You And Me samen met Jessica Hoogenboom

Geen opmerkingen: