dinsdag 12 juni 2012

Estelle Cruijff en Ruud Gullit gaan uit elkaar: Estelle heeft Ruud Gullit bedrogen

Estelle Cruijff en Ruud Gullit gaan uit elkaar: Estelle heeft Ruud Gullit bedrogen, maar pas nadat Ruud Estelle jarenlang heeft bedrogen

Estelle Cruijff en Ruud Gullit
Zie ook: Badr Hari na 6 maanden weer vrijgelaten

De laaste scharrel van Ruud was iemand die Estelle goed kende. Ze zijn zelfs met elkaar op vakantie geweest. Estelle betrapte Ruud en zijn scharrel in haar eigen woonkamer. In welke positie is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat dit Estelle echt pijn heeft gedaan en dat deze actie van Ruud de twee nog verder uit elkaar heeft gedreven. Maar met wie bedroog Ruud Estelle? Wie weet dat? Laat het ons weten!Zie ook: Estelle Gullit zwanger van Badr Hari!

Zie ook: De losse handjes van Badr Hari. Badr Hari mept er flink op los

Zie ook: Badr Hari en zijn ex vriending Daphne kregen vijf weken geleden een dochter

Zie ook: Wie is Badr Hari? Badr Hari is de man waarmee Estelle Gullit haar Ruud Gullit bedriegt

Ruud Gullit en zijn vrouw Estelle gaan na twaalf jaar huwelijk uit elkaar. Er waren volgens Ruud Gullit al langer problemen in de relatie, maar de oud-topvoetballer en trainer heeft na ’recente onthullingen’ besloten de scheiding aan te vragen.

Estelle Cruijff en Ruud Gullit uit elkaar
Dat kan bijna alleen maar betekenen dat hij nu eens een keer bedrogen is. Estelle is een prachtige vrouw die zeker door andere mannen begeerd word. Estelle heeft recent laten weten dat overspel van Ruuds kant niet meteen het einde van hun relatie zou betekenen. Maar andersom lijkt Ruud het allemaal wel heel erg erg te vinden. Voor Ruud Gullit is dit het derde huwelijk dat hij ziet stranden.

Estelle Cruijff is lekker

We zijn benieuwd met wie Estelle vreemd is gegaan. Estelle is natuurlijk ook een publiek figuur en ze zal met haar minnaar vast door iemand zijn gezien. Iemand meer informatie? Dank voor de tips: Inmiddels ben ik geïnformeerd over de man met wie Estelle Ruud bedriegt. Het zou gaan om de Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari (27). Later meer.

Die recente onthullingen, gaan dus over de relatie die Estelle heeft met een bokser Badr Hari. Dat was voor Ruud blijkbaar te veel. Dat Ruud Gullit al jarenlang met verschillende vrouwen affaires had, vergeet hij maar even. Dat was na een paar jaar ook voor Estelle te veel. Zij ging terecht haar eigen gang.

Estelle viel voor Badr Hari nadat ze hem had geinterviewd. Ze zijn regelmatig samen in Amsterdam gesignaleerd en ze zijn zelfs samen met de dochter van Estelle naar Parijs geweest.

De Gullit-tapes

Estelle Cruijff en Ruud Gullit in betere tijden
Ruud zou nu pas door hebben wat hij heeft verpest. Hij zou graag mediation willen, maar ik denk dat het gewoon einde oefening is en dat Estelle oud wil worden met Badr. Misschien help het ook niet dat Rudie Estelle heeft afgeluisterd. We zijn benieuwd of we de Gullit-tapes ooit te horen krijgen.

1 opmerking:

bertdevisser zei

Hadden ze liever een goede mediator ingeschakeld. Ik ken een goede echtscheidingsmediator in de buurt van Waalre.

Tsja.