donderdag 7 juni 2012

John Travolta is zo homo als het het maar kan.

John Travolta is zo homo als het het maar kan.

John Travolta en Kelly Preston
Alleen durft hij daar zelfs niet voor uit te komen. Aan zijn gezicht kun je al zien dat ie homo is. Dat weten mensen al jaren. Toch zijn er ook vrouwen die daarin niet geinteresserd zijn en gewoon achter de homo John Travolta aanlopen. Die gaan voor zijn uiterlijk, charmes of geld. Ik elk geval niet voor zijn mannelijkheid. Zo'n domme vrouw is Kelly Preston, die al in 1991 met John Travolta getrouwd is. Ze hebben samen zelfs kinderen. Nu de acties van John Travolta zo duidelijk naar buiten komen, wil Kelly Preston gaan scheiden.

John Travolta en Doug Gotterba

Maar als je met een homo trouwt als vrouw, mag je niet raar opkijken als de geruchten over zijn homoseksuele contacten steeds sterker worden. We hebben de laatste paar weken meerdere beschuldigingen gehoord van masseurs die door John Travolta zijn lastiggevallen. En nu horen we ook nog eens dat John Travolta het deed met zijn piloot Doug Gotterba. Lekker spelen met zijn stuurknuppel....

Over de periode 1987 - 1994 zegt de ex-vriend van Doug Gotterba datde piloot uitgekeken op de Grease-ster raakte. "John kreeg ineens erg veel lichaamshaar en zijn gewicht nam behoorlijk toe", onthult Robert. "Doug vond het niet prettig meer om aangeraakt te worden door John en maakte een einde aan hun relatie.

Heel vreemd dat hij zelfs in deze tijd niet voor zijn geaardheid durft uit te komen.

Geen opmerkingen: