vrijdag 29 juni 2012

Tom Cruise en Katie Holmes gaan scheiden! Overspel? Is Tom toch homo? Scientology?

Tom Cruise en Katie Holmes gaan scheiden! Overspel? Is Tom toch homo? Scientology?

Tom Cruise en Katie Holmes in betere tijden
Het Hollywoodstel Tom Cruise en Katie Holmes, ook bekend als TomKat, is maar vijf jaar getrouwd geweest. Toen Tom Cruise en Katie Holmes bekend maakte dat ze gingen trouwen vonden velen het een vreemde beslissing van de jonge en mooie Katie. Vooral omdat Tom Cruise bij Scientology zat. Dat zou voor Katie heel beklemmend zijn. Verder was zijn springen-op-de-bank-bij-Oprah-actie heel vaag... In elk geval was het reden voor heel veel mensen om argwanend naar het TomKat huwelijk te kijken.
Tom Cruise en Katie Holmes gaan scheiden


Katie’s advocaat heeft het nieuws wereldkundig gemaakt. Daarom lijkt het erop dat het haar beslissing is om uit elkaar te gaan. “Dit is een privékwestie voor Katie en haar familie”, laat de raadsman in het officiële statement weten. Katie wil de volledige voogdij over dochter Surie.

De reden van de breuk is onbekend. Zou Tom Cruise vreemd zijn gegaan? Of is hij toch echt de homo waarvan iedereen al weet dat hij is? Ook is het onuidelijk of de scheidingspapieren al de deur uit zijn. De kans bestaat dat het al enige tijd niet meer boterde tussen Katie en Tom. Het stel werd in februari voor het laatst samen gespot, en Katie was ook niet op de première van Rock of Ages, de nieuwste film van haar toekomstige ex-man.

De twee hebben samen een 6-jarige dochter genaamd Suri. Voor TOm Cruise is het de 3de scheiding. Cruise was eerder getrouwd met actrice Nicole Kidman. Ook was hij getrouwd met actrice Mimi Rogers tussen 1987 en 1990.

Sea Org is de oorzaak scheiding Tom Cruise en Katie Holmes

De oorzaak van de scheiding tussen Tom Cruise en Katie Holmes begint steeds duidelijker te worden. De ouders van Suri hebben een verschillend beeld van haar opvoeding binnen de Scientology organisatie. Tom Cruise wilde Suri naar de hardcore Scientology organisatie Sea Org sturen. Katie Holmes was het daar pertinent niet mee eens. Om Suri uit handen van Scientology was haar enige optie om te scheiden. Bovendien is een volledige voogdij erg belangrijk. Katie wil niet dat Tom een deel van de voogdij krijgt en daarmee alsnog e invloeden van Scientology op Suri kan laten inwerken.

Geen opmerkingen: