donderdag 26 juli 2012

Overspel Kristen Stewart breek hart Robert Pattinson. Kristen Stewart (22) bedriegt haar Robert Pattinson en ging vreemd met Rupert Sanders (41).

Overspel Kristen Stewart breek hart Robert Pattinson. Kristen Stewart (22) bedriegt haar Robert Pattinson en ging vreemd met Rupert Sanders (41).

Overspel Kristen Stewart breek hart Robert Pattinson
In Hollywood is alles mogelijk. Een succesvolle Kristen Stewart van 22 jaar, die hopeloos veel houdt van haar Robert Pattinson, weet het toch allemaal te verpesten. En dat doe je door vreemd te gaan. Bijvoorbeeld met een kerel die 20 jaar ouder is. Inmiddels hebben we het niet meer over de foto waaruit zou blijken dat Kristen vreemd is gegaan. We zijn al een dag verder en nu hebben we het over de liefde die er was tussen Kristen en Robert. Die liefde is volgende de vreemdgangster Kristen zo groot dat Robert het haar wel moet vergeven.

Slippertje! Kristen Stewart pleegt overspel met Rupert Sanders
Tja, hoe naïef kun je zijn als je 22 jaar bent. Als een vrouw een man bedriegt is dat in de meeste gevallen niet een losstaand feit. Dat gebeurt vaker. En vaker en vaker. Robert weet dat natuurlijk ook. Bovendien is de vernedering nog erger omdat de hele wereld inmiddels op de hoogte is. Dit is niet een kwestie van overspel dat even binnenskamers wordt opgebicht en opgelost. Nee Kristen kwam er niet zelf mee, er moest eerst een duidelijke foto op een tijdschriftcover staan, voordat Kristen het opbichte. Had ze dat anders ook gedaan?

Kristen Stewart nadat ze overspel heeft toegegeven

Overspel Kristen Stewart

Dat zijn de vragen die Robert Pattinson flink zullen bezighouden. Ik gok erop dat hij haar dumpt. En snel ook. EN het model waarmee Sanders is getrouwd dumpt hem ook. Natuurlijk!
Bedrog foto Rupert Sanders en Kristen Stewart


-Kristen Stewart speelde de hoofdrol in Rupert Sanders' film Snow White and the Huntsman.
-Kristen Stewart is van plan een brief te schrijven aan model Liberty Ross, de vrouw van Rupert Sanders.
-Robert Pattinson zei eens dat hij mensen die vreemdgaan nooit kan begrijpen
-Kristen Stewart is ervan overtuigd dat ze Robert Pattinson terug kan winnen
-Kristen Stewart schijnt al meer dan 6 maanden te rommelen met Sanders

Helaas voor Kristen Stewart, heeft Robert zijn koffers al gepakt. Hij heeft inmiddels besloten om elk contact met Kristen te verbreken.


Geen opmerkingen: