maandag 27 augustus 2012

Anthony Klein doodde Jennefer van Oostende, het zusje van zijn ex.

Anthony Klein doodde Jennefer van Oostende

Anthony Klein
Vandaag begint de rechtbank van Rotterdam aan de zaak tegen Anthony Klein. Anthony Klein wordt ervan verdacht Jennefer van Oostende (10), het zusje van zijn ex vriendin, te hebben misbruikt en vermoord. Nou ja verdacht... Anthony Klein heeft allang toegegeven dat hij Jennefer heeft gedood.

Volgens het OM heeft Anthony Klein de kleine Jennefer meegenomen, verkracht en door verwurging en door het afdekken van de neus en mond om het leven gebracht.

Het lichaam van Jennefer werd op 10 oktober gevonden in de woning van de verdachte in de Boergoensestraat in de Rotterdamse wijk Charlois. Haar lichaam was verpakt in vuilniszakken. Omdat Jennefer 8 oktober al was verdwenen, wilde de rechter weten of ze op 8 oktober om 19 uur al dood was. De rechter houdt gelukkig ook veel rekening met de gevoelens van de familie van Jennefer:"Begrijpt u dat familie bang is dat Jennefer dagen heeft geleden?" Anthony Klein kan alleen maar zielig reageren met "Weet niet wat ik moet zeggen. Zo moeilijk voor mij." Alsof hij het slachtoffer is. Wat een triest figuur is die Anthony Klein!

Zoontje Anthony Klein

Anthony Klein
Het zoontje van Anthony Klein heeft heel wat details mbt de dood van Jennefer gezien en verteld. Het zijn schokkende details die zo'n klein ventje nauwelijks zelf kan verzinnen. Toch durft Anthony Klein te beweren dat zijn zoontje over veel van die zaken liegt. Wij weten allemaal dat Anthony zelf de grote leugenaar is.

Het zoontje zei dat zijn vader "gek werd in zijn hoofd."
Klein zou Jennefer hebben meegenomen naar de kelder. Daar hield hij Jennefer bij de handen vast en schopte haar in de buik. Zijn zoontje moest huilen, "want tante had pijn."  Jennefer moest overgeven, zegt Klein zoontje.

Het zoontje van Klein vertelde ook dat zijn vader 'plankjes' haalde en dat hij Jennefer ging 'killen'

De fatale dag 

Op die fatale 8ste oktober 2011 pikte Anthony Klein Jennefer op bij haar vader en ging met haar en zijn kinderen naar de speeltuin. Daarna wilde Jennefer naar de bioscoop, maar Anthony Klein niet. "Ik had geen geld." Daar ontstond ruzie over, geeft Klein na lang zwijgen toe.

Geen opmerkingen: