woensdag 15 augustus 2012

Badr Hari is gewoon een grote crimineel

Badr Hari is gewoon een grote crimineel

Badr Hari is gewoon een grote crimineel
Zie ook: Badr Hari na 6 maanden weer vrijgelaten

Het vriendje van Estelle Gullit blijkt gewoon een grote crimineel te zijn. Zijn vechtsport beoefend hij vooral om mensen te intimideren en 'waar nodig' ze ook flink te mishandelen. Van aangiftes was vaak geen sprake omdat Badr Hari de slachtoffers flink bang maakte. Inmiddels komen er steeds meer aangiftes van mishandeling door Badr Hari in het nieuws. Sommige van deze aangiftes betreffen zaken van jaren geleden, maar mensen durven nu pas aangifte te doen omdat ze horen van andere aangiftes.

Zie ook: Badr Hari en Estelle Gullit Cruijff gaan trouwen

Zie ook: De losse handjes van Badr Hari. Badr Hari mept er flink op los

Zie ook: Wie is Badr Hari? Badr Hari is de man waarmee Estelle Gullit haar Ruud Gullit bedriegt

Zie ook: Estelle Cruijff en Ruud Gullit gaan uit elkaar: Estelle heeft Ruud Gullit bedrogen

Zie ook: Badr Hari en zijn ex vriending Daphne kregen vijf weken geleden een dochter

Zie ook: Estelle Gullit zwanger van Badr Hari!

Estelle wordt ook door Badr Hari mishandelt

Inmiddels wordt Bar verdacht van 6 gevallen van mishandeling. Estelle heeft al toegegeven dat ze heeft gelogen om Badr Hari te beschermen. Verder heeft ze ook gezegd dat ze bij hem weggaat als hij nog eens iemand mishandeld. Laten we hopen dat Estelle zelf niet mishandeld wordt. Alhoewel we Badr Hari zo inschatten dat hij Estelle een pak rammel zal geven nadat ze bij hem weggaat. Estelle zit dus een beetje in de spagaat en wordt zelf het 7de of het 8ste geval van mishandeling door Badr Hari.

Voorarrest Badr Hari 

Badr Hari in Voorarrest
Badr zit nu in voorarrest vanwege de mishandeling in de Amsterdam Arena. Een mishandeling de hij eerst glashelder ontkende, maar na twee weken gaf Badr toch toe erbij betrokken te zijn. Estelle Gullit had ook al gemeld dat haar lieve vriendje absoluut onschuldig was, maar daar zal Estelle die daarover gelogen heeft, toch op terug moeten komen. Ze kan niet overleggen met Badr, want die mag tijdens zijn voorarrest, die met 90 dagen is verlengd, geen contact met de buitenwereld hebben. Dus ook niet met lieve onschuldige Estelle.

Kerfstok Badr Hari

Badr Hari heeft heel wat op zijn kerfstok
Badr hari heeft naast de meppartijen en bedreigingen nog meer op zijn kerfstof. Zo zou de voormalig kickbokser in 2008 zijn gearresteerd nadat hij de flat van een zwangere vrouw in brand had gestoken. Volgens Nieuwe Revu stak Badr de flat in brand om zijn vriend - crimineel Gwenette Martha - te helpen.

Gwenette had ruzie met de zwangere huurder van het appartement in de Amsterdamse wijk Buitenveldert. Ook de auto van de vrouw werd volledig in de as gelegd. Badr zou op 21 april 2008 in de boeien zijn geslagen. Na 43 dagen in voorarrest te hebben gezeten, werd hij weer vrijgelaten wegens onvoldoende bewijs. In een afgetapt gesprek zou Badr hari echter tegen Gwenette Martha hebben gezegd: "Ze heeft haar straf gehad, vriend. Kijk maar op teletekst."

Geert Wilders wil Badr Hari terug naar Marokko sturen!

Badr Hari is inmiddels zo'n bekende Nederlander dat zelfs de politiek zich met hem gaat bemoeien. Geert Wilders wil Badr Hari bij een veroordeling terug naar Marokko sturen. "De Nederlandse nationaliteit afpakken en na uitzitten straf linea recta op vliegtuig naar Marokko”, liet Geert Wilders vrijdag weten.

4 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Tja voor reageerder op 3 feb De waarheid is hard en badr is gewoon een crimineel die veroordeeld moet worden.

Anoniem zei

@3 februari 2013 02:15
Jij laat je zeker lekker van achteren pakken door Ezel Hari?

Anoniem zei

Onschuldig tot veroordeeld hij is in hoger beroep