woensdag 22 augustus 2012

Jeffrey Bok bedriegt Monique Smit met Nancy Bond een moeder van 3 kinderen, Nance (40)

Jeffrey Bok bedriegt Monique Smit met Nancy Bond, een moeder van 3 kinderen, Nance (40)

Monique Smit en Jeffrey Bok
Héél Volendam wist het al, maar pas na máánden kwam Monique Smit er zélf achter dat haar Jeffrey Bok er maanden een geheime liefdesrelatie op nahield. Dat haar Jeffrey haar bedroog met een 40-jarige moeder deed heel veel pijn.

Zie ook: Jeffrey Bok stalkt Monique Smit

Zie ook: Nancy Bond: Ex Monique Smit ging vaker vreemd

Zie ook: Monique Smit wil ondanks zijn overspel toch kinderen met Jeffrey Bok

Nancy Bond

Dit is Nancy Bond
De 40 jarige Nancy Bond, moeder van 3 kinderen, verleidde de inmiddels 21 jarige geile Bok (hoe toepasselijk kan je achternaam zijn!), tijdens een avondje stappen. In Volendam kent iedereen iedereen en dus gingen er al verhalen de ronde dat Monique Smit door Jeffrey Bok (speler bij FC Volendam) werd bedrogen.

De 40 jarige Nancy Bond verleidde Jeffrey Bok
Nancy vindt het vooral erg dat haar drie kinderen betrokken worden bij de situatie en dat er in Volendam over wordt gesproken. "Iedereen kent elkaar. Ze lopen altijd door, ze lopen om mij heen. Ze maken het verhaal tien keer erger." Tja, dat had Nancy vantevoren ook wel kunnen bedenken. En ook dat mensen partij zouden kiezen voor de onschuldige Monique Smit...
De mooie Nancy Bond


Jeffrey Bok

Natuurlijk komt er eerst een ontkenningsfase, maar toen de verhalen steeds serieuzer werden, heeft Monique Jeffrey ermee geconfonteerd. Jeffrey heeft toegegeven, spijt betuigd en de twee hebben het samen weer geprobeerd. Dat is heel erg knap! Vooral van Monique.

Zondag vertelde Monique Smit in Life4You. "Ik geef mensen graag een tweede kans. Het gaat beter dan ooit, het is heel raar". Laten we hopen dat Monique Jeffrey geen 3de en 4de kans hoeft te geven!

Monique Smit

In een officiële verklaring laat Monique Smit vandaat, woensdag, weten dat er inderdaad iets is gebeurd tussen haar en de 20-jarige Bok. Ook Smit zegt in haar verklaring dat ze het opnieuw proberen en dat ze gelukkiger zijn dan ooit. “We hebben samen keihard gevochten en elkaar weer teruggevonden.”

De 23-jarige Smit zou het verschrikkelijk hebben gevonden en heeft volgens de bron enorm geworsteld met allerlei gevoelens. “Toch is Monique zó verliefd op Jeffrey dat ze hem een tweede kans wil geven.”

Uit elkaar

Eind oktober 2013 horen we dat Monique Smit en Jeffrey toch uit elkaar zijn. Volgens Jeffrey is dat omdat Monique toch niet kon vergeten wat hij haar heeft geflikt. 

8 opmerkingen:

Anoniem zei

nancy ziet er nog best lekker uit.

Anoniem zei

Een echte milf!

Anoniem zei

Ik snap de jongen wel... Dat wijf ziet er lekker uit

Anoniem zei

Een jonge bok die graag een oud blaadje lust....

Anoniem zei

Monique verdiend jeffrey niet! Zij zullen samen niet meer bij elkaar zijn in de toekomst...

Anoniem zei

Monique smit heeft zelf geantwoord: Als hij mij zoent dan is het uit, denkt ik? Zo waarom is het dan niet nu uit he kut wijf?

Anoniem zei

Heb jij je partner ooit bedrogen of ben jij zelf bedrogen?
’Ik heb Jeffrey nog nooit bedrogen en hij mij ook niet, voor zover ik weet. Als dat zou gebeuren, is het gelijk klaar. Andersom ook, denk ik. Zoenen accepteer ik ook niet, ook dan is het gewoon klaar.’

Anoniem zei

Monique SMit is ook echt zo dom als een draaideur. Jeffrey blijft lekker buiten de deur eten.