woensdag 8 augustus 2012

Josje Huisman van K3 is net van ouwe Gert af en ze gaat alweer met Johnny de Mol

Josje Huisman van K3 is net van ouwe Gert af en ze gaat alweer met Johnny de Mol

Josje Huisman

K3 Josje


Josje Huisman is de minst bekende dame K3. Josje Huisman doet wel heel erg haar best om een stuk bekender te worden. Hoe doe je dat? Gewoon zorgen dat je met een paar rijke bekende mannen een relatie krijgt.

De exen van Josje Huisman

Josje Huisman bedroog Levi van Kempen
Ze had een relatie met acteur Levi van Kempen, maar die is niet rijk of bekend genoeg. Dus bedroog Josje Levi van Kempen. Waarschijnlijk met iemand die rijk en bekend is. Levi zegt zelf dat het niet ging om Gert Verhulst. Misschien wel gewoon met Johnny de Mol....

Eerst ging ze met ouwe Gert Verhulst, haar baas zeg maar. Maar toen die haar dumpte, ging ze voor een andere bekende.
Josje Huisman

Josje Huisman en Jonny de Mol

Die andere bekende man, is zelfs nog lelijker dan ouwe Gert, maar ook rijk en bekend. Het is Johnny de Mol. Johnny zou al meerdere keren naar België zijn gereden om Josje te bezoeken. Op deze manier werkt Josje Huisman op een heel slimme manier aan haar bekendheid. Eerst vooral in België, maar nu in Nederland.

Aan de andere kant snappen we Johnny natuurlijk wel. Josje is gewoon een lekkere blonde stoot. Johnny houdt natuurlijk ook gewoon net zoveel van K3 als van Pluk van de Petteflet...

Gesnapt!

Josje en Johnny willen hun relatie misschien nog wel geheim houden, maar dat is lastig. Als je dan samen in Amsterdam gaat dineren weet je bijna zeker dat je de volgende dag in de krant staat. En dat is ook gebeurt, zie hier de foto van het nieuwe stel:
Johnny de Mol en Josje Huisman

Geen opmerkingen: