woensdag 1 augustus 2012

Liegt Olcay Gulsen? Leeft Olcay Gulsen haar eigen sprookje en is Olcay onbetrouwbaar?

Liegt Olcay Gulsen? Leeft Olcay Gulsen haar eigen sprookje en is Olcay onbetrouwbaar? 

Liegt Olcay Gulsen?
Zie ook: Olcay Gulsen is onwijs sexy

Zie ook: Olcay Gulsen ging vreemd

Olcay Gulsen is vooral bekend als de dame van Supertrash en de ex van Edgar Davids. En als de verkering met Edgar ten einde loopt, ze al snel gelinked wordt aan Ruud Gullit, dan is dat voor een roddelblaadje als de Privé een mooie gelegenheid om een leuk artikel te schrijven over Olcay Gulsen. Vooorwaarde is dat je als roddelblad wat zaken gaat uitzoeken.

Dat zegt weekblad Privé ook gedaan te hebben. Maar hoe meer ze uitzochten, hoe meer zaken er ontdekt werden die niet bleken te kloppen met wat Olcay Gulsen ons wilde doen geloven. Heeft Olcay Gulsen gelogen?


Liegt Olcay Gulsen?

Zo zet het weekblad Privé grote vraagtekens bij haar geboorteplaats, Award, studie, stichting en miljoenenwinst die ze zou maken

Op haar CV meldt ze dat ze een Award heeft gewonnen, maar deze Award lijkt niet te bestaan. Ze noemt een andere geboortplaats en zegt dat ze in Rotterdam een studie heeft gevolgd. Bronnen melden dat ze die studie helemaal niet heeft gevolgd. Over Supertrash zegt ze dat die bedacht werd door de Californische Ava Riley, maar dat wordt nu ook in twijfel getrokken omdat er van de dame geen spoor op internet te vinden is.

Het is trouwens niet slim om te liegen op je CV, dat is in Nederland gewoon strafbaar.

Wat niet gelogen is is dat Olcay Gulsen er geweldig lekker uitziet. Zie hieronder Olcay in een sexy  Supertrash ek jurkje
Niet gelogen: Olcay Gulsen is een prachtige dame om te zienOlcay Gulsen ging vreemd 

In De Dino Show deed Olcay Gulsen een opvallende onthulling. Ze zegt daar dat ze is vreemdgegaan. Toch sneu voor Edgar Davids!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja, ze moest een keer door de mand vallen. Aan mooie verhalen heeft Olcay geen gebrek. Maar laten we eerlijk zijn: zo bijzonder is die kleding niet. Ordinair, niet stijlvol, en met een hoog bimbo-gehalte. Dat kun je in veel andere zaken ook- en dan veel goedkoper- op de kop tikken. Denk eerlijk gezegd niet dat Supertrash een beursgenoteerde firma wordt- over niet al te lange tijd komt dit bedrijf in de iode cijfers terecht, wedden?

Anoniem zei

Ik zag dit al vanaf het begin dat ik haar verhaal las aankomen.
De eerste artikel dat ik ooit had gelezen was dat ze een miljarden bedrijf had was een artikel uit 2008 en helaas weet ik niet welk blad.
Ik wist al gelijk dat ze de boel voorloog. Haar kleding is nix waard komt allemaal uit china, kan je beter zeeman dragen is goedkoper en betere kwaliteit! Ik meen het.
Zo zie je maar weer dat uiterlijke schijn bedriegen kan en iedereen er met open naieve ogen intrapt.

Anoniem zei

Dutch Magazine 'Jackie' named her 'fashion entrepreneur of the year' and in 2008 she was listed as 'Business Babe of the year' in Quote magazine!!!!!???????????? Dit soort leugen zouden verboden moeten worden.

Anoniem zei

Zij is wel lekker!