woensdag 5 september 2012

De Volkswagen Golf VII is er!

De Volkswagen Golf VII is er!

Volkswagen Golf VII
Voor veel autoliefhebbers, was gisteren een belangrijke dag. Na maanden, misschien wel jaren van gissen, is nu helemaal duidelijk hoe de nieuwe Volkswagen Golf, de Golf VII eruit ziet. En dat is niet mis. De Golf VII is een moderne tijdloze auto, waarin je best gezien mag worden. De buitenkant oogt een stuk sportiever dan zijn voorgangers. Dat komt doordat de auto wat lager en langer is geworden. Het lijnenspel is ook wat strakker geworden.

Volkswagen Golf VII
De binnenkant is ook zeker niet verkeerd. Volkswagen gaat mee met de mute als we denken aan de touchscreen, deze is te verkrijgen in drie maten, te weten 5-, 5.8- en 8-inch. Via dit touchscreen zijn alle zaken te regelen, zoals naviagatie, muziek en meer. Ook aan een USB- en iPod/iPhone-aansluiting is gedacht. De Golf komt op de markt in diverse uitvoeringen, te weten Trendline, Comfortline en voorlopig het topmodel Highline.

Voor de leaserijders is het goed te weten dat er een diesel BlueMotion-versie komt met een verbruik van slechts 3,2 liter per 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 85 g/km. Dat is onder de grens waarbij 14% bijtelling mogelijk is.

Geen opmerkingen: