donderdag 6 september 2012

Pieter van den Hoogenband verlaat vrouw voor Ranomi Kromowidjojo

Pieter van den Hoogenband verlaat vrouw voor Ranomi Kromowidjojo

Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo verliefd
Er gaan steeds meer geruchten de ronde dat zwemmer Pieter van den Hoogenband en zwemster Ranomi Kromowidjojo het wel heel erg goed met elkaar kunnen vinden. De overeenkomsten zouden verder gaan dan alleen maar het feit dat beide Olympisch kampioen zijn en heel goed kunnen zwemmen. Kinderen die uit die relatie geboren worden moeten bijna wel superzwemgenen krijgen.

Pieter en Ranomi 

In Londen op de Olympische spelen was het voor velen al duidelijk dat Pieter daar niet voor niets was. Hij was daar vooral vanwege Ranomi Kromowidjojo. Ranomi wilde vantevoren alle speculaties de kop in drukken door meteen te melden dat er in haar leven geen plaats was voor een man. En dan zou niemand de conclusie trekken dat er maar een man in haar leven belangrijk was: de getrouwde Pieter van den Hoogenband.

Scheiding Pieter van den Hoogenband

Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo verliefd
Pieter van den Hoogenband en zijn vrouw Minouche gaan uit elkaar. Het stel, dat twee kinderen heeft, was zeven jaar getrouwd. De voormalig meervoudig Olympisch kampioen en zijn Minouche beloofden elkaar in de zomer van 2005 eeuwige trouw. In 2007 werd dochter Daphne geboren, en in 2009 hun zoontje Sander. De reden voor de breuk is niet bekendgemaakt, maar is nu dus compleet duidelijk: Ranomi Kromowidjojo.
Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo zijn verliefd, Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo zijn het nieuwe sportkoppel.
Van den Hoogenband en Kromowidjojo verliefd

Pieter van den Hoogenband vindt Ranomi Kromowidjojo 'erg leuk'

Van den Hoogenband en Kromowidjojo verliefd
Ranomi Kromowidjojo en Pieter van den Hoogenband hebben het meer dan gezellig samen. Dat heeft Leontien van Moorsel woensdagavond gezegd in RTL Boulevard. Leontien sprak Pieter dinsdag tijdens het Sportgala waar ze hem gewoon op de man af vroeg of hij en Ranomi een stel zijn. "Hij zei: 'Ik vind haar heel leuk'", verklapte de voormalig wielrenster. "Ze vinden elkaar dus echt heel leuk. De toekomst zal leren hoe het verder tussen hen zal gaan." Dit is wel erg opvallend, omdat beide de eerdere geruchten best heftig hadden ontkend.

2 opmerkingen:

De Wandelaar zei

Ik snap die Pieter wel. Zo'n zwemster kan natuurlijk lekker lang haar adem inhouden, is lekker aerodynamisch uitgeschoren en beheerst haar sluitspieren goed.

Anoniem zei

Get a life man!!