dinsdag 13 november 2012

Badr Hari heeft lak heeft aan de gestelde regels en voorwaarden

Badr Hari heeft lak heeft aan de gestelde regels en voorwaarden

Badr Hari weer vast
Badr Hari heeft in 3 dagen tijd twee cafés bezocht EN contact gehad met twee verschillende getuigen. Dat stelt het Openbaar Ministerie in Amsterdam dinsdag. Het OM vraagt de rechtbank zijn schorsing op te heffen.

Zie ook: Badr Hari na 6 maanden weer vrijgelaten

Het contact met de twee getuigen rekent het OM Badr Hari zwaar aan ,,zeker omdat een van die getuigen de volgende dag zou worden gehoord over de zaak Hari door de rechter-commissaris'', aldus Alexandra Oswald van het Openbaar Ministerie.
Badr Hari weer vast

Zij stelt dat Hari twee belangrijke voorwaarden voor zijn tijdelijke vrijlating beide heeft overtreden en beide zelfs tweemaal. Hari heeft in twee restaurants geluncht, zegt ze. Een keer op zondag en een keer op maandag. ,,Daarmee toont hij aan dat hij lak heeft aan de gestelde regels en voorwaarden.''

De 27-jarige kickbokser werd maandagavond opnieuw opgepakt, omdat hij de voorwaarden zou hebben geschonden die de rechtbank vrijdag had verbonden aan zijn voorlopige vrijlating. Toen was alleen nog maar bekend dat hij 1x de horeca ban had overtreden. Inmiddels is dus duidelijk dat het om in totaal 4 overtredingen binnen 3 dagen gaat.

Geen opmerkingen: