maandag 12 november 2012

Toch in horeca. Badr Hari is respectloos

Toch in horeca. Badr Hari is respectloos!

Badr Hari is respectloos
Zie ook: Badr Hari na 6 maanden weer vrijgelaten

Badr Hari is afgelopen vrijdag vrijgelaten uit de gevangenis van Zoetermeer. Daar zat hij maanden lang in voorlopige hechtenis nadat hij Koen flink in elkaar had getimmerd. Nadat Badr een tijdje had ontkend, gaf hij zijn meppen toe en moest hij zitten. Afgelopen vrijdag liet hij aan de rechter merken dat hij spijt had. Maar of dat echt was is dus maar de vraag.
Badr Hari deed zielig, maar is totaal respectloos!

De vrijlating van Badr was niet onvoorwaardelijk. Zo mocht hij bijvoorbeeld niet verschijnen in een horeca gelegenheid. En waar zien we Badr en Estelle Gullit vandaag? Juist, in een horeca gelegenheid.

Badr Hari is dus ondanks een horecaverbod vanmiddag samen met Estelle Cruijff gezien in een restaurant in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of er maatregelen genomen moeten worden tegen de kickbokser.

Zwaardvis op het menu 

Een blik op de menukaart leert dat er weinig twijfel mogelijk is over de aard van bar Moustache. Naast luxe broodjes als extra pikante salami & tallegio uit de oven met rucola en avocado, prijken op de menukaart onder meer zwaardvis, tortellini met pompoen en lamsrack in eigen jus. Dit lijkt er dus niet op dat het gewoon maar een broodjeszaak was waar Badr en Estelle waren.

Estelle binnenkort weer alleen?

Dat maakt de zielige woorden van Badr Hari van afgelopen vrijdag minder betrouwbaar. Bovendien is het totaal respectloos om dit na 3 dagen al te doen.

Geen opmerkingen: