woensdag 28 november 2012

Badr Hari en Estelle Gullit Cruijff gaan trouwen

Badr Hari en Estelle Gullit Cruijff gaan trouwen

Badr Hari en Estelle Gullit gaan trouwen
Badr Hari en Estelle Gullit Cruijff gaan trouwen, tenminste... Eerst moet Estelle nog scheiden van Ruud Gullit en moet Badr nog uit de bajes komen. Maar als dat beide is gebeurt, dan willen de twee geliefden met elkaar trouwen.

Zie ook: Badr Hari na 6 maanden weer vrijgelaten

Badr heeft Estelle gevraagd voordat hij 3 dagen vrij was. Hij heeft haar dus in de bajes ten huwelijk gevraagd. Niet echt romantisch, maar Estelle schijnt volmondig 'Ja' gezegd te hebben. De vechtsporter is op 8 december jarig en de twee hadden een groot feest gepland waarop ze het goede nieuws met vrienden en familie zouden delen. Dat feest kan nu niet doorgaan, maar naar verluidt gaat het huwelijk wel door.

Badr heeft zijn huis in Amsterdam inmiddels te koop gezet en is van plan om direct na zijn vrij lating bij Estelle in te trekken.

Estelle is kilo's afgevallen 
Het valt Estelle zwaar dat Badr weer vastzit. Ze zou nauwelijks nog de deur uitkomen en haar moeder zorgt nu voor haar. 'Estelle is elk moment van de dag met Badr bezig. Ze kan niet meer slapen en is kilo's afgevallen. Ze oogt heel broos.'

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze lult wel anders als ze een mooie hoofddoek en burka voor haar verjaardag krijgt

Anoniem zei

Die geeft badr haar echt niet hoor..
LMAO HAHAHAHHAAAAA