woensdag 21 november 2012

Wie is Leonie Kragt?

Wie is Leonie Kragt?

Leonie Kragt

Leonie Kragt is de 17 jaar jongere minnares van Peter R. de Vries. Zij is op dit moment 39 jaar. Leonie Kragt komt oorspronkelijk uit Oostzaan en heeft sinds ongeveer 3 jaar een open relatie met Peter R de Vries.

De twee kennen elkaar uit de televisie wereld. Leonie werkt namelijk voor RTL Boulevard. Peter R. de Vries doet niet geheimzinnig over de relatie met de 17 jaar jongere Leonie en bezoekt haar regelmatig thuis. De relatie die hij met zijn vrouw Jacqueline heeft beschrijft hij zelf als een open relatie en zijn seksuele uitspattingen met andere vrouwen vindt zij geen probleem.

De relatie die Peter en Leonie Kragt hebben is een seksuele relatie. Ze gaan ook regelmatig samen op vakantie. Zo zijn ze de afgelopen tijd samen naar Ibiza en New York geweest.

Zwanger

Leonie Kragt
Inmiddels weten we dat Leonie Kragt zwanger is van een jongentje. Maar niet van Peter R. de Vries! Leonie wilde altijd al graag moeder worden. Een homovriend heeft haar wens in vervulling laten gaan.

Bekenden geloven niet dat het aanstaande moederschap van Leonie gevolgen zal hebben voor haar relatie met Peter. „Ze hebben het nog steeds heel gezellig samen en zijn ook nog echt verliefd. Het moet raar lopen wil een baby daar verandering in brengen”, vermoedt de vriend.

Geen opmerkingen: