dinsdag 11 december 2012

Badr Hari en Estelle Cruijff beide veel afgevallen

Badr Hari en Estelle Cruijff beide veel afgevallen

Badr Hari en Estelle Cruijff
Zowel Badr Hari als Estelle Cruijff zijn beide veel afgevallen. Het doet de twee geliefden veel pijn elkaar opnieuw te moeten missen. Estelle Cruijff is inmiddels al 18 kilo lichter, vooral omdat ze weinig eet. Ze is er helemaal kapot van dat ze Badr heel weinig ziet.

Zie ook: Badr Hari na 6 maanden weer vrijgelaten

Badr Hari is op zijn beurt net zo kapot. Hij is in een paar weken tijd al 23 kilo afgevallen. De kickbokser maakt een gedeprimeerde indruk. Dat stelde zijn advocaat Bénédicte Ficq dinsdag voor de rechtbank in Amsterdam, waar ze een nieuw schorsingsverzoek indiende zodat haar cliënt de komende feestdagen eventueel thuis kan doorbrengen.

Badr Hari en Estelle Cruijff
Badr Hari is zelf ook bij de zitting aanwezig. De rechtbank doet naar verwachting rond 14.00 uur uitspraak. Volgens Ficq is haar client genoeg gestraft en bespot. Zij stelt voor hem voorlopig vrij te laten onder strenge voorwaarden. Hari zou zich alleen op een aantal van tevoren vastgestelde adressen mogen vertonen, waaronder bij Estelle Cruijff thuis, bij zijn ouders en in de sportschool.

In een verklaring richtte Hari zich persoonlijk nog even tot de rechter. Hij zei: "Ik heb geen moment gedacht dat ik iets verkeerds heb gedaan, maar ik zat fout. Ik hoop op nog een kans." Hari bezocht horecagelegenheden, terwijl met hem was afgesproken dat hij daar niet mocht komen. Ook sprak hij met getuigen.

De officier van justitie vindt de voorgestelde voorwaarden van Ficq veel te ingewikkeld. Bovendien zijn de verdenkingen tegen de kickbokser te ernstig en loopt het onderzoek nog.

Geen opmerkingen: