maandag 3 december 2012

Grensrechter overleden na mishandeling door drie jeugdspelers van 15 en 16 jaar van Nieuw Sloten B1

Grensrechter overleden na mishandeling door drie jeugdspelers van 15 en 16 jaar van Nieuw Sloten B1 

Het clubhuis van Nieuw Sloten
Afgelopen zondag vond de wedstrijd tussen Buitenboys B3 uit Almere tegen Nieuw Sloten B1 uit Amsterdam plaats. Blijkbaar besloot de grensrechter iets wat de jongens van Nieuw Sloten niet aanstond. Zij besloten met z'n drieen niet alleen te gaan klagen, maar ook fysiek te worden, veel te fysiek...

Zie ook: Wie was Richard Nieuwenhuizen?

Zie ook: Grensrechter Richard Nieuwenhuizen overleden

Een aantal voetballers van 15 en 16 jaar oud van Nieuw Sloten belaagde de grensrechter tijdens de wedstrijd. De grensrechter werd geschopt en geslagen en zette het op een lopen. De jongens achterhaalden het slachtoffer echter en mishandelden hem opnieuw. Een paar uur na de mishandeling werd de man onwel en zakte in elkaar. Vervolgens is hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Momenteel zitten de drie verdachten van 15 en 16 jaar uit Amsterdam vast; zij werden maandagochtend opgepakt. Het rechercheonderzoek naar het grove geweld op het Amsterdamse voetbalveld is nog in volle gang. De politie denkt mogelijk nog meer jongens op te pakken.

De drie verdachten zijn door hun club Nieuw Sloten geroyeerd. Ook heeft Nieuw Sloten de B1 uit de competitie genomen.

Aangifte

Het terrein van Buitenboys in Almere
Buitenboys gaat aangifte doen tegen de daders. Ik neem aan dat het openbaar ministerie dat ook gaat doen! Dit heeft natuurlijk helemaal niets meer met voetbal te maken. Maar wel met zinloos geweld.

Dit is echt niet te geloven. Juist in een week dat een andere voetballer veroordeeld is tot 3 jaar gevangenis voor het doodtrappen van een bejaarde supporter, gebeurt dit. Blijkbaar leren dit soort gasten er ook helemaal niks van.

R.I.P. Grensrechter 

De grensrechter had zwaar hersenletsel en werd klinisch dood verklaard. De grensrechter kwam uit Almere en is maar 41 jaar geworden.

De grensrechter uit Almere is maar 41 jaar geworden

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een vreselijk bericht Deze man is vermoord door smerig tuig!
Veel sterkte voor de nabestaanden.

Anoniem zei

Ik wordt inmiddels wat moe van dit soort testosteron gastjes....
Straffen helpt niet castreren wel...mijn dominante hond werd er een stuk rustiger van :-)