woensdag 5 december 2012

Yassin Dardak is een van de moordenaars van grensrechter Richard Nieuwenhuizen

Yassin Dardak is een van de moordenaars van grensrechter Richard Nieuwenhuizen

Vrienden van Yassin Dardak vinden dat hij vrij moet
En zoals als zijn naam doet vermoeden is Yassin D. of,  met zijn achternaam Dardak, voluit Yassin Dardak van Marokkaanse afkomst. Dat mogen we natuurlijk niet schrijven, maar waarom eigenlijk niet? Natuurlijk willen we dat weten!

Zie ook: El Hassan Dardak is DE moordenaar!

Yassin Dardak beweert dat de wedstrijd van de B-jeugd tussen Buitenboys uit Almere en Nieuw Sloten uit Amsterdam partijdig verliep. Volgens Yassin Dardak hadden mensen kritiek op het optreden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen. „Daar werd over gezeurd”. Maar of dat nu een reden is om hem dood te schoppen ....?!

Yassin D. is, met Daveryon Blasse en Soufyan Babou, één van de verdachten van de gruwelijke slachtpartij op grensrechter Richard Nieuwenhuizen, die zich afgelopen weekend afspeelde.

Zie ook: Daveryon Blasse is een van de moordenaars

Zie ook: Soufyan Babou is een van de moordenaars

Zie ook: Wie was Richard Nieuwenhuizen?

Het voorarrest van Yassin Dardak is op donderdag 6 december door de rechter-commissaris bij de rechtbank in Lelysta met 14 dagen verlengd. Tot en met morgen zit Yassin Dardak in volledige beperkingen, wat inhoudt dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld, ook niet met zijn ouders.

Huygens College

Klasgenootjes, matties en islamitische broeders van Yassin willen hem nu zo spoedig mogelijk uit de cel hebben. Helaas keuren zij de actie van Yassin Dardak en zijn medemoordenaars niet af. In plaats daarvan vinden ze dat hij vrij moet komen, want opsluiten in een politiecel, dat is 'racistisch' weet je wel.

Wat deze vage vrienden niet beseffen is hoe erg en schandalig zijn actie is geweest. Inmiddels is er veel onrust ontstaan op het Huygens College in Amsterdam-West. Twee van de jongens die grensrechter Richard Nieuwenhuizen doodschopten zitten op deze middelbare school. Dinsdag heeft de directie van de school twee andere leerlingen geschorst omdat ze zich op Twitter goedkeurend hadden uitgelaten over de wandaad.

Een van de twee leerlingen twitterde 'Free Yassin' over een van de verdachten. Volgens schooldirecteur Rick d'Ancona zijn tot nu toe twee leerlingen geschorst, maar zullen er meer volgen.

De complete lijst van Nieuw Sloten B1 spelers

Yassin Dardak zat in de b1 van Nieuw Sloten
Van de onderstaande lijst, heeft een kluitje van vier of vijf B-junioren de grensrechter tegen de grond gewerkt en getrapt. Toen hij wist op te staan en weg te rennen, gingen ze achter hem aan en werd hij nogmaals geschopt en geslagen. Enkele uren later werd de grensrechter onwel en zakte hij in elkaar. Daarop werd hij naar een ziekenhuis gebracht.

Soufyan Babou
Daveryon Blasse
Yassin Dardak
Danny Faber
Fady Fayed
Rheza Firmansyah
Ismael Ikhouane
Demian Jibodh
Othman Karimi
Serkan Kiran
Wouter Mirck
Younes Roubion
Mandeep Singh
Terrence Stuurop
Kemal Arif Tasli

23 opmerkingen:

jansen zei

Er zit precies 1 nederlander in het team.....

Anoniem zei

stuur ze maar terug naar hun eigen land, er zijn genoeg asielzoekers die hun plaatsen in kunnen nemen en zich wel kunnen gedragen

Gekke Henkie zei

@Jansen: jij hebt hun paspoorten gecheckt? Bovendien kun je niet Tellen want Danny en Wouter zijn vrij doorsnee NL-namen en Stuurop zou Surinaams kunnen zijn. Wil je beweren dat Kluivert, Davids, Seedorf etc geen Nederlanders zijn? Wat een onderbuikgevoelens....

Anoniem zei

we kunnen ze beter een eigen poule geven slachten ze elkaar maar af. Laat ze ook hun eigen vaders als scheids maarop het veld en hun moeders op als grensrechters. Zet dat lekker on pay tv want ik denk toch wel dat er heel wat mensen er geld voor over hebben om te zien hoe ze elkaar allemaal afslachten. Hoeven wij er ook geen subsidie voor te geven. Of misschien moeten wij ze een toernooi laten spelen in argentië die hadden daar mooie vluchten met vliegtuigen. Tegenwoordig hebben we stukken grotere vliegtuigen waar heel wat meer mensen in kunnen. Maxima hoeft haar vader maar te vragen die heeft daar schijnbaar de connecties voor zo wordt gezegt.

Anoniem zei

@Gekke Henkie--> vindt jij dat die voetballers die je opnoemt er Nederlands uitzien???
Je moet dat gajes ook nog maar een hand boven het hoofd houden; Als volwassene berechten, en een voorbeeld stellen voor toekomstige mafkezen. Er is altijd wat met de K#@-Marokkanen.
Het wordt tijd er iets ondernomen wordt tegen dat volk dat onze samenleving aan het verzieken is!!

Anoniem zei

een kogel voor blauwkopen' yeh!!

Anoniem zei

hun eigen land wil ze niet terug hebben omdat het meeste wat naar hier komt al criminelen en moordenaars zijn waar ze zelf niets mee aan kunnen in dat stinkland
gewoon van elke moordenaar het hele gezin afmaken dat ze weten wat er gebeurd als ze met hun vuile poten aan echte nederlanders komen

ANOUK BELTJENS zei

@ ANONIEM 6 december 16:02

Jij hebt een grote bek voor het feit dat je een anomieme post plaatst, donder op met je loze uitspraken.

Het hele gezin afmaken.. Wat een uitspraak van een debiel, kan ook niets anders verwachten. Zit blijkbaar in de opvoeding. Compliment voor je ouders!

Anoniem zei

laat ze maar in die grote zandbak
wat ze hun thuisland noemen
berecht worden en ook daar hun straf uitzitten
en niet hier in nederland
heel die familie en dader uit het land pleuren
die horen hier niet thuis
marokanen hebben geen greintje respect voor anderen

Anoniem zei

Goede zaak dat de namen van deze monsters bekend zijn. Ze zijn voor het leven getekend, tenzij ze van de Nederlandse staat een nieuwe identiteit krijgen om weer een leven op te bouwen, wat niet te hopen is. Iedereen moet in zijn leven leren de consequenties te dragen van diens acties. In dit geval moet er gewoon zwaar gestraft worden. Deze knapen hebben nergens meer recht op. Ik zeg altijd maar "het kan niet zo zijn dat het de dader beter vergaat dan het slachtoffer".

Anoniem zei

De eigen wet(sharia)zegt: beesten mogen/moeten onverdoofd worden(af)geslacht...toepassen zou ik zeggen!

Anoniem zei

2 opmerkingen:
1: wat ze hebben gedaan ongeacht nationaliteit/afkomst is afkeuringswaardig
2: het zijn nederlanders met een marokaanse achtergrond dus elke debiel die zegt dat ze terug moeten naar hun land "marokko" is 1 dom of super dom, wat als die gast "jeroen" heette dan zou die alleen "berecht" worden maar als t "yassin" is moet zn fam afgeslacht worden n moet die.zn straf uitzittn in marokko? normaal gesproken plaats k noooit n re-reactie maaar ik moest helaas ingrijpen aangezien het iq vn 't "nederlandse" volk in zeer snel tempo richting t iq vn n aap gaat en waarbij er niemand meer zelf nadenkt.maar alles klakkeloos vn d media overneemt.. mvg universitaire student genaamd bram die eerst nadenkt voordat die wat zegt..

Anoniem zei

Bram is een m*ngool,

ik hoop dat je zus onderweg van haar fiets wordt getrokken door een somalier, je moeder haar rug breekt als een marrokaan haar tas van haar fietsstuur sleurt vanaf een scooter..

maar hee, dat mag niet,
als het maar bij anderen gebeurt, dan kan jij lekker je oogkleppen ophouden met uitspraken als Nederlanders doen dat toch ook, NEE blinde dwaas kijk opsporing verzocht eens voordat je de slappe lul uit gaat hangen, universitaire mensen worden steeds meer geboren zonder ballen

Anoniem zei

Als je oud genoeg bent om iemand zomaar dood te schoppen.. Als je oud genoeg bent om iemand ineens weduwe te maken.. Als je oud genoeg bent om 3 kinderen hun vader af te nemen.. DAN BEN JE OOK OUD GENOEG VOOR EEN VOLWASSEN RECHTSPRAAK !!!!!"

Anoniem zei

Kansloze gasten

Anoniem zei

Ik vind het verschrikkelijk wat er met die grensrechter gebeurd is maar ik ben het er niet mee eens dat het een marokkanen probleem is, er zijn ook genoeg autochtone geweldplegens. aan de andere kant kan ik natuurlijk niet ontkennen dat het percentage marokkanen dat in aanraking is gekomen met justitie 65% is en steeds groter word, maar dit geld ook voor het percentage autochtonen (ook al is dit veel minder) Het probleem ligt in ieder geval veel dieper dan 'alleen' de marokkanen maar dit gaat toch echt te ver gaan en volwasse rechtspraak is het minste wat ze de daders kunnen geven en een cursus fatsoenlijk gedrag en woedebeheersing kan er sowieso wel bij.

Anoniem zei

Ik vind dat nederland. Harder in straffen moet worden. En geen zacht gekookt eitje moet zijn. Want doe dit maar in het buitenland. Nou dan hang je. Wat betreft regels moeten veel harder worden.Gewoon naar het uiterste. Dat kweekt angst. Nou men denkt drie keer na. Er moet flink wat schoongemaakt worden.

catarina zei


voor die idioot die zei de hele familie afslachten ,
reageer je vanuit een inrichting ofzo?
dat moet haast wel, waarom anoniem laat weten wie je bent dan zal je wel merken wie de familie wordt afgeslacht de louwe of die van hem met je bizare uitspraken.

Anoniem zei

@Anoniem,

Leer eerst maar eens spellen en schrijven voordat je van die domme commentaren geeft

Dennis S. zei

beetje jammer dat er weer een discussie moet gaan komen over "de marokaan" wtf gasten?? er is een man om het leven gekomen op tragische wijze en dat door 3 tot 5 "kinderen" ongeacht hun afkomst, het zijn en blijven kinderen en het lijkt mij dat de schuld bij het opvoeden ervan is begonnen, dus als eerste dikke duimen naar de ouders van deze kinderen jullie hebben het mooi voor elkaar, dan een dikke duim voor onze politiek die het nodig acht dat bijde ouders vandaag de dag moeten werken om maar een beetje rond te komen waardoor er vandaag de dag steeds meer probleem kinderen zijn, dikke duim voor de sport vereniging die het niet nodig achte het fatsoen bij te brengen en het respect voor de mensen die zich in zetten voor de sport, en dan nog een dikke duim voor de klein denkende mensen hier die een tragische gebeurtenis als dit nodig heeft om net als wilders hier in rassen te gaan denken en gelijk met domme teksten de marokaanse gemeentschap te gaan beledigen wouw das egt waar het hier om gaat thumbs up boys,

spijtig dat zoiets uberhaut kon gebeuren door een groep kinderen met zoveel volwassenen erom heen, veel sterkte en geluk voor de na bestaanden en voor de zoons waarvan een vandaag ze vader moet missen op zijn verjaardag te ziek voor woorden

ongeacht wat de straf gaat worden voor de jongens die ze berechten wat na mijn mening gewoon het maximale moet zijn, hoop ik dat de straf om levenslang rond te moeten lopen met het gevoel dat ze iemand van het leven hebben beroofd om niks wat zwaarder valt, succes daarmee!!

Morgain zei

Denkt iedereen hier dat het de getroffen familie wat uitmaakt wat voor ras het was,die hun man,vader,zoon,vriend,mss oom het leven heeft ontnomen?Deze mensen zijn in rouw om het verlies van een dierbare,al waren het blanken...zou de pijn dan minder hard zijn?Ik voel geen enkele sorry voor de daders,die moeten berecht worden,dat mag duidelijk zijn,mijn hart gaat uit naar de familie die een dierbare verloren op brute wijze.Respecteer dat, en laat de daders voor Justitie, en Gods oordeel...wie er hier zonder zonde zijt,werpe de eerste steen...weet je nog?

Morgain

Anoniem zei

no worries!!! ze komen er toch vanaf met een straf van niks! ze hebben al voorarrest gehad! dus dat gaat er vanaf. en als ze maar flink naar elkaar wijzen dan heeft de rechter geen poot om op te staan.

de jongens komen uit een regio die iets achtergesteld is dus je kan het deze jongens niet kwalijk nemen...
Daarnaast zijn ze nog jong en hebben nog een heel leven voor zich.

helaas de familie van Richard ook, maar compensatie voor (im)materiële
zit er niet in...

Anoniem zei

Yasin zit in teylingereind hy komt over anderhalfmaand vrij! Free yassin dardak!