woensdag 9 januari 2013

Albert Verlinde boos op Estelle

Albert Verlinde boos op Estelle

Albert Verlinde boos op Estelle
Albert Verlinde boos op Estelle
Ja hoor Albert Verlinde is boos op Estelle. Omdat Estelle iets vervelend gezegd zou hebben over zijn vrind Bram Moszkowicz. Nu is het alleen zo dat Estelle een klacht heeft ingediend over Bram Moszkowicz. En dat mag zij gewoon doen.

De klacht is onder andere dat Bram Moszkowicz gegevens heeft uitgelekt naar de Telegraaf en naar RTL Boulevard. Onzin volgens Verlinden. Geen probleem denk ik dan, maar zowel Telegraaf en RTL Boulevard waren altijd als enige paraat als Estelle ergens verscheen. Estelle heeft het zelf niet gelekt, dus is Bram Moszkowicz een logische verklaring. Misschien is het niet zo, maar dan moet Verlinden ballen hebben en gewoon zeggen wie dan wel de bron was. Maar dat zal hij niet doen.

En dan nog het gedoe dat Verlinden boos is op het NRC Handelsblad. Hij overweegt een klacht in te dienen bij de Raad voor de Journalistiek omdat de krant het artikel, zonder wederhoor te plegen bij Boulevard, heeft geplaatst. Het NRC hoeft geen wederhoor te plegen. Het NRC heeft alleen gemeld dat Estelle een klacht had over Moszkowicz.

Het NRC heeft RTL Boulevard niet beschuldigt, dat deed Estelle. Dat is zo fout van Verlinden. Hij insinueert bij roddelprogramma Boulevard alles over iedereen en dat vaak ook zonder wederhoor. Maar dat mag want dat is roddeljournalistiek. En als NRC meldt dat Estelle zegt dat 'zijn' programma door zijn vriendje Moszkowicz is geinformeerd, dan is dat ineens heeeeel erg. Nee Albert, jij bent zo onwijs dom! Alle kijkers hebben op zijn minst het vermoeden Bram Moszkowicz iets over verschillende zaken aan RTL Boulevard doorspeelt.

Geen opmerkingen: