woensdag 30 januari 2013

Alvin Lewis is de nieuwe vriend van Trijntje

Alvin Lewis is de nieuwe vriend van Trijntje

Alvin Lewis
Alvin Lewis
Inmiddels weten we dat Trijntje Oosterhuis een nieuwe liefde heeft. Gelukkig voor haar, want ze was best een tijdje ongelukkig toen ze door haar ex, Sander van den Eeden, werd bedrogen. Hij wipte Larissa van den Bemt. Maanden later blijkt dat Trijntje weer gelukkig is met een man. Een redelijk bekende man, voor ons, maar vooral voor haar.

Zie ook: Laatste nieuws! Trijntje Oosterhuis dumpt Sander van den Eeden

Zie ook: Wie is Larissa van den Bemt?

Het gaat om Alvin Lewis. Alvin Lewis is de tweelingbroer van Berget Lewis. Alvin Lewis en Trijntje Oosterhuis kennen elkaar al heel lang. De twee zijn al jaren bevriend met elkaar. Vroeger maakten ze allebei deel uit van de band Total Touch.

Alvin Lewis is niet van plan ook maar iets los te laten over zijn vermeende prille relatie met Trijntje Oosterhuis. "De levens die Trijntje en ik leiden zijn privé en dat zal ook zo blijven", vertelt de muzikant in het AD.

Ook zijn tweelingzus Berget, een goede vriendin van Trijntje, houdt haar kaken stijf op elkaar. "Het is niet aan mij om iets naar buiten te brengen over het liefdesleven van mijn allerbeste vriendin. Misschien is het gewoon nog te vroeg om er iets over te melden."

Geen opmerkingen: