donderdag 24 januari 2013

Brent Leysen

Brent Leysen

Brent Leysen
Brent Leysen
Brent Leysen is één van de acht.
De acht die het nodig vonden om een 22-jarige man in Eindhoven te schoppen. Eén van de acht die het niet nodig vond zijn vrienden te stoppen. Eén van de acht die al langer bekend stond als relschopper. Eén van de acht die door zijn ouders beschermd wordt.

Brent Leysen is de jongen die heel gericht een paar keer op het slachtoffer zijn hoofd intrapt. Wat een ontzetend laffe actie van Brent Leysen!

25 april 2013 wordt bekend dat Brent Leysen wordt uitgeleverd aan Nederland. Zijn advocaat heeft meteen beroep aangetekend, dus moet de uitlevering wachten tot na de uitspraak van het Hof van Cassatie.

Zie ook: Turnhout Tuig. Brabander werd genadeloos afgetuigd door ’lieve’ jongens

Brent Leysen wordt door een getuige in Pownews gekarakteriseerd als de een van de grootste vechtersbazen van het stel. “Hij is de laatste tijd steeds meer gaan trainen en gebruikte daarbij pilletjes en poedertjes. Hij werd steeds agressiever. Ik ben nog een keer iets met hem wezen drinken, maar toen begon hij het hele café uit te dagen.”

-Brent Leysen is 17 jaar.
-Brent Leysen is de hoofdverdachte, en dat klinkt in deze zaak ook nog eens heel ongelukkig. Hij was de jongen die tegen het hoofd van de 22 jarige brabander trapte en trapte en trapte en trapte en trapte en trapte en trapte en trapte...
-Brent Leysen zit voorlopig nog 2 weken vast.

-Brent Leysen wordt met twee anderen beschuldigd van "poging tot doodslag in vereniging"
-Brent Leysen heeft bekend dat hij het slachtoffer heeft geduwd en geschopt
Foto Brent Leysen
Brent Leysen
Brent Leysen is één van de acht. Eén van de acht uit de volgende serie:21 opmerkingen:

Anoniem zei

Brentje Leysen moet hetzelfde maar eens ondergaan lijkt me! Maar.. dat gaat nog wel gebeuren want heel NL heeft het momenteel op hem gemunt! EIGEN SCHULD DIKKE BULT!!!!!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

"stoere jongen" ik hoop inderdaad dat ze je een x hard terugpakken :)koekje van eigen deeg, maar dan van iemand die wel echt breed is en spieren heeft :)

Anoniem zei

ik mag hopen dat hij nogmaals naar eindhoven komt! dan is hij zijn leven niet zeker dat kan ik je garanderen!!

wat gaat er in je hoofd om, of beter gezegd niet om, om zoiets lafs te doen!!!

het enige wat je als maatschappij in een dergelijk persoon moet investeren is een kogel.

Ontzettend laffe hond dat je bent. ik mag hopen dat je naast je waarschijnlijke taakstraf, keihard teruggepakt wordt!!

Als je mij of mijn vrienden dit had aangedaan en al je gegevens liggen op straat.... dan zou ik het wel weten en jij merken.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

eey stoere jongen
wijd je anus alvast wat uit, je weet wel, met de buttplug van je pappa of zo, ben je straks ook weer wat sneller van die bubba af ; )

Anoniem zei

Aan de schandpaal met jou!!! En laat hem maar over aan de mensen! Je bent het leven niet waard!!!

Anoniem zei

in de gevangenis staan ze ja al op te wachten jonge.. smeer die ster maar in homo

Anoniem zei

Gewoon even lekker ouderwets koffie drinken bij deze gasten en dan even snel en grondig de huishouding even bijwerken. Brent Leysen jongen, je bent echt een zielig hoopje mens en zou heel graag met jou binnen willen zitten. Gewoon iedere keer dat je even mag luchten je zo bang maken dat je van angst je cel niet meer uitdurft. Dan zou ik zorgen dat zelfs je eten niet meer veilig is en als je dan eindelijk naar buiten durft zou je zwaar in elkaar gebeukt worden dat je van pure ellende alleen nog maar om je moeder kan janken. Veel sterkte met Bubba.

Anoniem zei

Hoeft niet hoor :)
Kan gewoon door een doorsnee kleine magere die met een 9 mm zijn rechter knieschijf aan flarden schiet.
Kan die proberen zijn cariere met protese voortzetten

Anoniem zei

Deze stomme laffe homo is zijn leven niet meer zeker als hij uit de bak komt.

We wachten op je met een kogeltje !

Anoniem zei

wat heeft een homo hier nou mee te maken. Ken genoeg homo's en die zijn stuk voor stuk sympathieker dan deze koorknaap.

Anoniem zei

Hij is gewoon zo'n vieze kk kneus die denkt dat ie stoer is met meer en in oneerlijke gvechten. Al zou ik hem tgen komen ik sla zijn hele vieze kutkop kapot.

Anoniem zei

Ach die arme jongen kan volgens zijn advocaat goed leren, en hij is van rijke ouders, dus papa zal wel zorgen voor een leuke taakstraf.
Die jonge doet aan bodybuilding of een vechtsport, daar wordt je toch geleerd dat je je zelf alleen maar mag verdedigen???

Anoniem zei

Kk lulletje. Denkt nog eens dat die breed is ook. Skinny bitch van 80 kg. Kom tegen pro MMA vechter dan. Kom tegen mij vechten en je zal het niet overleven. Ik zal je niet eens voor je hoofd te hoeven schoppen als je op de grond ligt. 3 vuisten genoeg kk hondje

Anoniem zei

als het gerecht die laffe idioot niet aan nederland uitlevert zullen wij hem de grens wel over schoppen.

groep-anti-brent-leysen

Anoniem zei

mannnekes hou allemaal jullie dikke vette klep is ne keer . jullie weten er niks van of toch weinig over hem , want de helft dak hier lees is DIKKE BULLSHIT ; ik ken hem persoonlijk & in het echte leven is hij echt een lieve jongen. snap niet hoe dit is kunnen gebeuren die jongen zal hem wel uitgedaagd hebben , niets is zomaar CIAO

Anoniem zei

Filleren en dan in een bad met zout!! Veel pijn moet ie hebben. Vuile rat!!

Anoniem zei

En die andere 7 natuurlijk ook, maar eerst toekijken!!

Dennis zei

BRENTJE! Stoere gast! Niet alleen in Eindhoven ben je niet meer veilig! In A´dam is je lelijke rotkop ook al bekend! Je vieze kut kop staat jammer genoeg in de mensen hun hoofd gegraveerd en naast mezelf ken ik meerdere mensen die jou graag eens onderhanden willen nemen, met je achterlijke kontkruipers erbij! Kom gezellig nog eens langs! Ben alleen bang dat je niet meer thuis komt. Jullie weten dat varkens binnen een paar uur al het bewijsmateriaal verorberen! Brentje, Brentje, lelijk was je al van de buitenkant, nu heb je binnenste ook getoond en die is eigenlijk nog lelijker...

Anoniem zei

Hij is leuk
Xx