donderdag 24 januari 2013

Brett Smits | Brett S.

Brett Smits

Brett Smits
Brett Smits
Brett Smits is één van de acht.
De acht die het nodig vonden om een 22-jarige man in Eindhoven te schoppen. Eén van de acht die het niet nodig vond zijn vrienden te stoppen. Eén van de acht die al langer bekend stond als relschopper. Eén van de acht die door zijn ouders beschermd wordt.

De 19-jarige Brett Smits die wordt verdacht van betrokkenheid bij de geruchtmakende schoppartij in Eindhoven zit sinds dinsdagmiddag 21 mei 2013 in een Nederlandse politiecel.

Foto Brett Smits
Brett Smits
Zie ook: Turnhout Tuig. Brabander werd genadeloos afgetuigd door ’lieve’ jongens

Brett Smits komt uit het Belgische Ravels. Brett Smits is weer in het nieuws omdat nu bekend is geworden dat zijn moeder meedeed met de Belgische Boer zoekt Vrouw. Zij was boerin 'Conny'.

Een familielid zegt over Brett Smits: "Veel opvoeding hebben Brett en zijn tweelingzus niet gekregen. Als zij ergens op bezoek gingen, verstopten de mensen best hun waardevolle spullen. Brett kwam al op heel jonge leeftijd in aanraking met drank en drugs."

Ook zou Brett Smits verantwoordelijk zijn geweest voor meerdere inbraken in de buurt van Turnhout. “In de streek van Turnhout staat hij bekend als herrieschopper. In de afleveringen van Boer zoekt Vrouw is hij zoveel mogelijk uit beeld gebleven omdat hij schrik had met naam en toenaam herkend te worden.”

Interview PowNews

Brett Smits de hoofdschopper
Brett Smits de hoofdschopper
In een interview met PowNew doet Brett Smits wel heel erg zielig: "De media hebben mij toch ook al gestraft. Ik sta op elk tijdschrift, op elke voorpagina. Ik ben een doodgewone jongen". Verder zegt hij dat de jongen die werd geschopt, "de hele avond ruzie aan het zoeken was".

Brett Smits is één van de acht. Eén van de acht uit de volgende serie:4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste mensen hoe kunnen we ons verzamelen en dat tuig aanpakken, ik stel voor dat we het heft in eigen hand nemen en niet afwachten op dat linkse rechtersysteem, waarbij ze misschien taakstraf krijgen

Anoniem zei

Het waren rechtse jochies, die zelf het heft in eigen hand namen om het linkse slachtoffer eens te straffen.
Jij bent niks beter...

Anoniem zei

Waar slaat dit nu op? Gaat iedere burger nu zelf voor rechter spelen? Jullie kennen die jongen van haar noch pluimen. Mensen die meewerken aan het creëren van een hetze tegen anderen, zijn zelf geen haar beter!!!!

Anoniem zei

Laat ze nu in Nederland ook maar eens ferm tegen zijn hoofdje schoppen zoals hij het nodig vond om bij iemand anders te doen. Het zagemeel zal er dan misschien uit zijn :-)